Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Audi A4 b5 1.8t od 3 lat,

Planowane audi Q7.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Witam i pozdrawiam serdecznie A4 B5 1.8 b+g 125km

Edytowane przez kamilwp
Opublikowano

Hej,

Pozdrawiam z Wielkopolski wszystkich posiadaczy Audi!

Mój obecny stan posiadania: A6 B6 ASN 3.0, A6 C6 3.2 FSI AUK  i najnowszy nabytek SQ5 3.0 TFSI

W planach A8 a potem może Q7. Zobaczymy jak pójdzie.

Opublikowano

Witam 

Od niedawna posiadam audi q5 .

Wcześniej było Audi 80 B4 , Passat B5 , A4 b5 , a4 b6 i A6 . 

Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Cześć 

Audi Q5 S-Line 2.0 TDI 2014 rok

Opublikowano

Cześć, tu Red. Właśnie zostałem posiadaczem pięknej A6 C5 avant 1,8T. Pozdrawiam!

Opublikowano

Część jestem Przemek ze Śląska mam audi Q7  i całe życie jeżdżę audi co moim zdaniem jest najlepszym samochodem pozdrawiam

Opublikowano

Witam, nazywam się Jerzy
Obecnie jeżdzę audi a6 c7 2017 3.0 tdi competition
Pozdrawiam :D

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów Audi,

Audi Q5, diesel, 2016.

Od 3 miesięcy.

Robert z Pragi Płd.

Opublikowano

Cześć wszystkim jestem Sławek mam 17 lat dołączyłem do forum żeby czerpać wiedzę od starszych doświadczonych osób pozdrawiam 

Opublikowano

Cześć, z tej strony Dawid i wkrótce stanę się właścicielem wymarzonego Audi Q5 2011r 2.0TDI 170

Opublikowano

Brnek. Witam wszystkich miłośników Audi. Stałem się do tygodnia posiadaczem tego pojazdu ale niestety ma on instrukcje po Włosku i to jest muj problem. Jest to A 6 Allroad z 2016 roku z silnikiem wysokoprężnym 200 kW Poszukuję instrukcji w języku polskim lub niemieckim. Czy ktoś może mi pomóc? z góry dziękuję  

Opublikowano

Witam nazywam się Konrad od ponad roku jeżdżę audi a3 8v z 2017 roku z silnikem 2.0 tdi po chipie  180 km liczę na wiele pomocnych porad i wszystkiego dobrego