Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na imię mam Szymon, jestem bliski zakupu audi a4 b7 avant 2.0 TDI, mam nadzieję że już wkrótce będę szczęśliwym posiadaczem :)

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

MAM A4 B6 W OSZCZEDNYM BENZYNIAKU 1,6 ALE PO CO MAM SIE PRZEDSTAWIAC NA TEJ STRONIE SZUKAM WIADOMOSCI A NIE MIŁOSCI

MOGE KUPIC Z REKLAMY RAMKI CZY SZELKI JAK DOJDE DO TEGO JAK TO ZROBIC NA TEJ ZAKRECONEJ STRONIE ODNOSNIKAMI

DLA INFORMATYKÓW AZ GŁOWA BOLI ???????????????????????????????????????????? A NO BOLI PROSI SIE UPROSCIC...

Opublikowano

Witam. Mam na imię Paweł, jestem z Rzeszowa.

Autko to Audi b3 1988.

Mam nadzieję, że pozostanę tu a dłużej.

Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam. Moje imię Paweł. Od 3 lat użytkuje volvo v 40.

Drugi nabytek A4 1.9 tdi 130 KM - dopiero co poznaję.

Postaram się tu nie śmiecić. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Witam:) Nazywam sie Patryk, mieszkam w okolicach Gliwic. Posiadam Audi A4 B6 Sedan z 2002 roku.

Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi oraz VW.

Opublikowano

Cześć,

Witam wszystkich. Jestem świeżym użytkownikiem A4 B7 170KM.

Jeżdżę po Krakowie :)

Mariusz

Opublikowano

Witam wszystkich.

Posiadam od kilku miesięcy A4 B6 2004 1,9TDI

Pozdrawiam Robert

Opublikowano

Witam wszystkich. Na imię mam Tomasz i jestem z Chorzowa (takie uzdrowisko na Śląsku :D ).

Od 10 miesięcy jestem użytkownikiem AUDI A6 C5 2,4/165KM w wersji Avant. Ponieważ często mi się Audica pier.. psuje się znaczy, dlatego loguję się na forum by dużo czytać,uczyć się i jak najwięcej naprawiać własnoręcznie.

Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Serdecznie witam . Mam na imię Tomasz. Jestem z dolnego śląska. Audi A4 b6 1991. To moje początki z tym samochodem. Mam nadzieję że będe mógł z Waszą pomocą poznać bliżej ten pojazd i uzyskać odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.

DINGO

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 avant 1.9 tdi (116 KM) z 2005 r. Mam nadzieję, że odnajdę tutaj to co szukam i będę w stanie pomóc innym

Pozdrawiam

Opublikowano

witam, mam na imię Janek

od niedawna jestem posiadaczem audi A3,

mam nadzieję że znajdę tu wiele interesujących mnie odpowiedzi

pozdrawiam

Opublikowano

Witam mam na imię Rafał dzisiaj stałem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b7 z 2007r,jest to sedan z 2.0 dieslem.

Pozdrawiam.