bigdany4 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 WitamJestem świeżym posiadaczem A6Mam nadzieję że dużo rzeczy "wyniosę" z forumPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopek84 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam,na imię mam Szymon, jestem bliski zakupu audi a4 b7 avant 2.0 TDI, mam nadzieję że już wkrótce będę szczęśliwym posiadaczem Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam,jestem z Warszawy, jeżdze Allroadem C5 2.7 biturbo ;-)Pozdrawiam,soolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liteon54 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liteon54 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 MAM A4 B6 W OSZCZEDNYM BENZYNIAKU 1,6 ALE PO CO MAM SIE PRZEDSTAWIAC NA TEJ STRONIE SZUKAM WIADOMOSCI A NIE MIŁOSCIMOGE KUPIC Z REKLAMY RAMKI CZY SZELKI JAK DOJDE DO TEGO JAK TO ZROBIC NA TEJ ZAKRECONEJ STRONIE ODNOSNIKAMIDLA INFORMATYKÓW AZ GŁOWA BOLI ???????????????????????????????????????????? A NO BOLI PROSI SIE UPROSCIC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam. Mam na imię Paweł, jestem z Rzeszowa. Autko to Audi b3 1988.Mam nadzieję, że pozostanę tu a dłużej.Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michplon Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michplon Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam! mam na imię Michał. Jeżdżę a4 b7 avant 2,0 TDI 170KMPozdrawiam audimaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.g.a Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam. Moje imię Paweł. Od 3 lat użytkuje volvo v 40. Drugi nabytek A4 1.9 tdi 130 KM - dopiero co poznaję. Postaram się tu nie śmiecić. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lwierzbowski Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam jestem nowy. Mam Audi A6 c5 2000r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke81 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 witam wszystkich uzytkownikow Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rjtc Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rjtc Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam wszystkich, A6 1,8T, pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunioR_18 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam:) Nazywam sie Patryk, mieszkam w okolicach Gliwic. Posiadam Audi A4 B6 Sedan z 2002 roku.Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi oraz VW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffik 1122 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Cześćnazywam się Rafał posiadam Audi A4 Avant z 2006 roku i jeżdżę nim po Podkarpaciu....Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolosen Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Cześć,Witam wszystkich. Jestem świeżym użytkownikiem A4 B7 170KM.Jeżdżę po Krakowie Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arob Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam wszystkich.Posiadam od kilku miesięcy A4 B6 2004 1,9TDIPozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daaw Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam nazywam Karol od roku jezdze audi A4 b6 w dieselupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttomuss Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam wszystkich. Na imię mam Tomasz i jestem z Chorzowa (takie uzdrowisko na Śląsku ).Od 10 miesięcy jestem użytkownikiem AUDI A6 C5 2,4/165KM w wersji Avant. Ponieważ często mi się Audica pier.. psuje się znaczy, dlatego loguję się na forum by dużo czytać,uczyć się i jak najwięcej naprawiać własnoręcznie.Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dingo Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Serdecznie witam . Mam na imię Tomasz. Jestem z dolnego śląska. Audi A4 b6 1991. To moje początki z tym samochodem. Mam nadzieję że będe mógł z Waszą pomocą poznać bliżej ten pojazd i uzyskać odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. DINGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elcamino Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam wszystkich,Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 avant 1.9 tdi (116 KM) z 2005 r. Mam nadzieję, że odnajdę tutaj to co szukam i będę w stanie pomóc innymPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuetek Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 witam, mam na imię Janekod niedawna jestem posiadaczem audi A3,mam nadzieję że znajdę tu wiele interesujących mnie odpowiedzipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makiraf Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam mam na imię Rafał dzisiaj stałem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b7 z 2007r,jest to sedan z 2.0 dieslem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun78 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam, nazywam się Seba jeżdżę A4 AVANT z 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyshek Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam jestem Zibi od kilku dni jestem włascicielem Audi a4 B6 1,9 TDI 130km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi