Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Bartosz z tej strony samochód to Audi a3 8p 2.0 tdi 170 quattro oczywiście S-line z końcówki roku 2006 a dokładnie z grudnia oznaczenie silnika to BMN 

Opublikowano

Cześć, przymierzam się do zakupu A3 :) po zakupie pochwalę się zakupem

pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Cześć,

z tej strony Ola z Dolnego Śląska. Od roku jeżdżę A3 8V 2.0 diesel sprowadzoną z USA. Jestem tutaj bo chętnie dowiem się czegoś więcej o swoim samochodzie i może zasięgnę inspiracji na jakis lifting... 

Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam.

Jestem Kuba, ze śląska - aktualnie mieszkam w Gliwicach. Od zeszłego roku jeżdżę Q3 2.0 TDI S-tronic ;)

Opublikowano

Hej jestem Łukasz. Jestem posiadaczem audi a3 2017 2.0 tdi 150km. Liczę że znajdę tu sporo ciekawych informacji 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Audi a6c6 3.0 quattro 

Hejka wszystkim co lubią 4 piercienie i robią wrażenie 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam, na imię mam Kazik. Od 2022 roku jestem posiadaczem Audi Q3 z roku 2017

Opublikowano

Witam serdecznie. Mam na imię KONRAD i jestem posiadaczem AUDI A6 C7 od 3 dni. Z auta jestem zadowolony w 100%

Opublikowano

Cześć! Mam na imię Dawid i posiadam Audi A6 C8 - będę miał parę pytań aczkolwiek postaram się również podzielić z innymi

Opublikowano

Witam Mistrzynie i Mistrzowie jestem Marcin szczęśliwy posiadacz Audi Q5

Opublikowano

Witam.

Na imię mam Jarek i jeżdżę A4B6.Staram się sam dbać o swój wóz ale czasami potrzebuję porady. Myślę,że dobrze trafiłem.Pozdrawiam wszystkich.