Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,Jarek 42 lata.opolskie.W przeszłości posiadacz kilku modeli audi,obecnie chęć powrotu do marki Audi.

Opublikowano

Witam Wszystkich - Leszek

Jeszcze nie jeżdżę bo płynie ale już blisko ;)

Q5 80a 2.0 TFSI 

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich,
Od kilku dni jestem posiadaczem Q7 4L z 2006 roku, w którą trzeba włożyć trochę serca.

Jestem tu żeby czerpać wiedzę i dzielić się swoimi spostrzeżeniami dot. mojego auta.

Mam nadzieję, że dzięki wam dużo łatwiej będzie mi doprowadzić mój wóz do porządku.

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich klubowiczów.milo mi dołączyć.

Opublikowano

Mam na imię Piotr i od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q7 4L. W rodzinie VAGa od lat - doświadczenie w jeżdżeniu i mechanikowaniu dwóch Skód Octavii (bliźniaczych, tylko jedna z hakiem i klimatyzacją). Teraz czas nauczyć się nowszych modeli. Pozdrawiam.

Opublikowano

SIEMK -MAM NA IMIĘ KRZYSZTOF POSIADAM AUDI Q3 2016r. POCHODZĘ Z  GDAŃSKA A OBECNIE MIESZKAM ZAGRANICĄ 

Opublikowano

Witam, jeżdżę gruzem 1.9 tdi AFN 110km- nic szczególnego.

Opublikowano

Siema nazywam się Andrzej jestem z lubelskiego.

Właśnie kupiłem audi A6 C5 Avant 2.4 

Liczę na duże wsparcie bo jestem zielony w temacie audi. 

Opublikowano

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

czesc mam na imie Grzegorz stalem sie posiadaczem q5 2.0 tfsi z 2018 roku i jestem zeielony w jego temacie , w aucie jest jak w kościele wszystko miga świeci , nic nie rozumiem ale bede sie uczył :)

Opublikowano

Witam wszystkich jestem Dix posiadam Audi A6 C6 z 2006 roku poprzednio posiadałem A4 B5 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam wszystkich. Szara q-siódemka i czerwona a-czwóreczka meldują się na forum.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów

Mam na imię Marek I moja przygoda z Audi zaczęła się 2 lata temu, teraz już wiem że zamienił bym na inny samochód

Moje Audi to a 4 b 6 2.0 alt 2001 rok