olo72 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo72 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam wszystkich jestem posiadaczem audi a4 z 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor76 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam, mam na imię Grzegorz, dwa tygodnie temu kupiłem a4 b5 1.9tdi avant. Jestem pod wrażeniem,jazda tym samochodem bardzo cieszy, za wyjątkiem kiedy koło wpadnie w dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kool Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 cześć. będę od jutra posiadaczem a6 quattro mieszkam w powiecie Świeckim i pozdrawiam wszystkich z forum. Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejmol Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam Wszystkich...Na imię mam Kamil i posiadam od dwóch lat A4 b6 TDI i to chyba wsio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gito Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 WITAM !POSIADAM AUDI B7 2007RPRZEMEK - PROWADZĘ SPRZEDAŻ CZĘŚCI ORYGINALNYCH DO AUDI, SKODY, VW - CENY KONKURENCYJNE Z ZAMIENNIKAMI .....RABATY......RABATY......RABATY......ZEPSÓŁ CI SIĘ SAMOCHÓD POTRZEBUJESZ NOWYCH NIE ZAWODNYCH CZĘŚCI - SPRZEDAM CZESCI DO AUDI, SKODA, VW CZESCI SA NOWE I ORYGINALNE - DOPASOWANIE CZESCI PO TWOIM NUMERZE VIN 100% JAKOŚCI I ZADOWOLENIA - TELEFON CZYNNY W GODZ. OD 8.00 DO 22.00 500-073-816 WYSYŁKA CZĘŚCI !!! .....RABATY......RABATY......RABATY...... ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derekdb Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam wszystkich.Od piątku jestem właścicielem Audi A4 B7 1.8 T Avant.Druga A4 w życiu pierwszą była B5Mieszkam we Wronkach ale poza murami słynnego więzienia:)Pozdrawiam wszystkich użytkowników AudiTimes.Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiecejMocy Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Hej. Tu Tomek z firmy WiecejMocy.net - zajmujemy sie chip tuningiem oraz auto elektronika. Dla uzytkownikow forum mamy rabat -10% na wszystkie uslugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawik Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 witam wszystkich od niedawna jestem posiadaczem a4 b6 2,0 33 lata ,żonaty dzieciaty pracuję jako mechanik maszyn na etacie ,a poza tym amatorsko przekłada kierownicę w autach z anglii więc jak by ktoś miał pytania odnośnie tego tematu to walić jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendkerss Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam. Jestem Jendkers. Od 3 lat jeżdze Audi A6 C5 1.9TDI z 1997 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneta Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam,jestem szczęśliwą posiadaczką audi a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlatex Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam.Marcin z tej strony. Jeżdżę A4 B7 2.0 TDI BPW. Radosc z jazdy jest ogromna. Mam nadzieje ze na forum znajde wielllle cennych info i jak bedzie trzeba to i podziele sie swoimi informacjami na temat Audiii.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi79 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam mam na imię Remigiusz .Na chwile obecną Passat ale wcześniej Audi coupe quattro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajski Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam. Mam na imię Kamil.Obecnie posiadam Opla Corsę B, ale na dniach zamieniam na Audi A6 C5 Avant Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof_wronki Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam jestem Krzysztof.Pochodzę z małej miejscowości Wronki położonej w Wlkp. Posiadam Audi TT 1,8 T 224km model 8N.Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregowski Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam. Od kilku jestem posiadaczem pięknego Audi A4 B6. Szukam do niego polskiej instrukcji. Może ktoś pomoże?Pozdrawiam. Gregowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamoski Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamoski Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witajcie.Jestem ze Szczecina, od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Allroad C5 rocznik 2003. Pozdrawiam użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek 50 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam serdecznie wszystkich , jestem Gienek od roku jestem posiadaczem Audi a4 B7 Avant 2.0 TDI 2005 - czy szczęsliwym - zobaczymy. Lubie zadbać o moje auto do tej pory sam naprawiam moją 4-rkę. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordrag Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam jestem Czesiek jeżdżę A4 B6 1.9 TDI 130 od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JFH Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 hej,Mariusz, od wczoraj szczęśliwy właściciel A4 B5 1,8 125km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art2k Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art2k Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witamwłaśnie kupiłem A3 żonie na urodzinya więc park maszynowy w ten sposób powiększył sięno i z tąd moje zainteresowanie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
restekator Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 CześćMam na imię Damian i na dniach zamierzam nabyć a4 b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardon Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam!Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem a4 1.8T z 2002 roku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi