Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem Oskar.Pochodze z kujawsko-pomorskiego.

Od roku jeżdżę A4 B5 1.8 benzyna. 

Opublikowano

WITAJCIE dumni właściciele czterokółkowego autka:) Kłania się wam Dareczek ze śląska a dokładnie ze Świętochłowic. Zakupiłem Audi Q5 z motorkiem 2.0 TFSI i już mnie łeb boli od uczenia się jak to działa i co mogę ulepszyć:(( 

Opublikowano

Witam.

Jestem posiadaczem Audi A6 c8 z 2018 z silnikiem 55 tfsi V6 340KM w nadwoziu limousine

Opublikowano

Dzień dobry. Jestem i byłem użytkownikiem wielu modeli . Liczę na wymianę doświadczeń i porad. Pozdrawiam wszystkich. 

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy audi siemanko, mam taki problem jestem młodym kierowcą bez doświadczenia ostatnio dałem dziadkowi do podłączenia akumulator dziadek pomylił plus z minusem spaliły się wszytskie bezpieczniki nie wiem co mam robić. gdyby ktoś mógł mi pomóc zapraszam do mnie adres podam priv po wszytskim zapraszam na herbatkę i dyskusję o audi a6 c6

pozdro wariaty z audi 

Opublikowano

Witam. Nazywam się Łukasz, obecnie posiadam Audi Q5 2.0 TDI a poprzednio użytkowałem A4 B6 1.8T, pochodzę z Wielkopolski i myslę że w razie problemów z autkiem pomożecie.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Dzień dobry ,

mam na imię Mariusz. Jestem z Mińska Mazowieckiego i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Cześć. Zgodnie z prośbą też się przedstawiam.

Mam na imię Jacek i kilka dni temu kupiłem swoje pierwsze Audi Q5 2016, dlatego mam nadzieje zaglądać tu częściej.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jarek, Poznań, na luty mam mieć dostarczoną nową A3. Chciałbym dołączyć do społeczności i poczytać tematy związane z tym autem.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Cześć, dołączam do szczęśliwego grona posiadaczy Audi - nowy nabytek Q5 2010 2.0 tdi ;)

Edytowane przez 9kuki3
Opublikowano

Dzień dobry wszystkim.

Od niedawna jestem posiadaczem audi A4B6 z 2001 r. No i teraz... muszę się nauczyć tego samochodu ;-)

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam jestem Tomasz

od 5 lat jeżdze audi A4B8 2.0. TDI

Obecnie przebywam w Niemczech

Pozdrawiam wszystkich na forum.

Opublikowano

Cześć, jestem Tomasz, oczekuję na A3 35 TFSI.

Mam nadzieję znaleźć tutaj porady i wsparcie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć. Jestem Dawid i pochodzę z Jaworzna. Oczekuję obecnie na Audi A5 Sportback 45 TFSI S Line. Miło mi was poznać.