Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.</br>

Właśnie nabyłem Audi A3 8P 2.0 TDI, rocznik 2007. Autko super, zgrabne i zrywne. Jako, że do tej pory nie miałem do czynienia z samochodami tej marki postanowiłem zgłębić temat :-) zapisując się na to właśnie forum. Mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych porad i informacji. Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie grupa! Do klanu dołączyła kolejna A4 w kombi.

pozdrawiam

Marcin

Opublikowano (edytowane)

Witam nie wiem czy forum jest nadal aktywne, ale i tak się przywitam.

WITAM xD

Grzegorz.

Śmigam aktualnie A4 Avant 2001 1.9 TDI.

Edytowane przez napior1516
Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam forumiczów,

jeżdzę od 2,5 roku a3 tdi 1.9 diesla a teraz przesiadam się na avanta A4 b7 również 1.9 :)

Opublikowano

Witam!

Dariusz z tej strony.

Jeżdżę Audi`kami od 13 lat zaczynałem od 80tki(b3 1,8s), później 100 (C4 2,8) , A4(2,8 193KM Q) S2 2,2T.W pewnym okresie pojawiała się "zapasowa" B2 1.8

Od 7 lat jeżdżę A4 1,8T.Kilka miesięcy temu były plany na A4 3.0 Q, ale zainwestowałem w tunel 2DIN NAVI,TV oraz całkowitą zmianę na "lifta" i ponownie czarne A4 nabrało blasku:-) :hangloose:

Opublikowano

Hej, jestem z Wa-wy.

Wlasnie zanabylem Audi A4 B6 rocznik 2004 avant quattro.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.

Darek

Opublikowano (edytowane)

Witam i Pozdrawiam Forumowiczów :siema: . Mam od miesiąca A4 B5 Avant 1.9 TDi 81kW 1998 rok. To pierwsze moje Audi i myślę że nie ostatnie :egyptian:

Edward z Jastrzębia Zdroju.

Edytowane przez Agatson
Opublikowano

Witam, nazywam sie Sebastian jestem z Ruday Śląskiej,jeżdze Passatem b4 1,8 w najbliższym czasie Audi A6 2,8 V6.Pozdrawiam

Opublikowano

Cesc od wczoraj jestem posiadaczem A4 B7 2006 diesel i chciałbym sie dowiedzieć wszystkiego o moim nowym samochodziku :).Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć

nazywam się Krzysiek jeżdże jeszcze volvo v40 i przyszedł czas na zmianę .Serdecznie wszystkich witam.