Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem ekipo. Audi jeżdżę od daaawna, pierwsza była 80 B4, teraz użytkuję A4 B5 FL, jakoś tak się z nią zżyłem, że szkoda się rozstawać.

Opublikowano

Witam, nazywam sie Marek posiadam Audia a4 b7 2006  1.9 tdi mam nadzieje, ze pomozecie mi w przyszlosciowych problemach (oby ich jak najmniej):) Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie

Jestem nowym posiadaczem Audi Q5 z 2014 roku.

Pochodzę z województwa  Świętokrzyskiego.

Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

Witajcie,

jestem posiadaczem Audi A4 B5 z 2000 roku od dwóch lat.

Woj. Dolnośląskie

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Jestem posiadaczem 2 audi. Pierwsza to audi A6 c5 3.0 oraz  druga A4 b7 1.9 tdi.

Opublikowano

Witam

Grzegorz, jestem po raz drugi posiadaczem C4 (wcześniej 100 teraz A6), Warszawa, dłubacz podblokowy samodzielny

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć, jestem nowym użytkownikiem i forum i Audi - Q5 z roku 2010. Taki sobie standard.

pozdrawiam uczestników forum

Paweł pikkolo

Opublikowano

Witam wszystkich. Nazywam się Tomasz śmigam traktorkiem 1,9 A5 F5. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich fachowców i użytkowników audi. Jestem szczęśliwym posiadaczem audi od 2015r najpierw a4b7 170km teraz od roku a6c7 ultra 190km . Mam nadzieje że wymiana doświadczeń na forum pozwoli nam jescze lepiej poznać nasze samochody a tym bardziej ujawnić wady i naprawić ciezkie przypadki. Pozdrawiam Kamil