Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam 

mieszkam wPoznaniu dumny właściciel audi q7 2008 r .

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam Klubowiczów, od wczoraj jestem fanem A6 C8 35TDI Avant i chętnie wymienię swoje wiadomości na forum. Jeździłem kilkunastoma VW, najczęściej Passatami, aż wreszcie klasa premium z Ingolstadt.

Pozdrawiam,

Marek

Opublikowano

Witam, Adam z tej strony. Wielkopolska. We wtorek odbieram nowe Audi A3 Sedan i chętnie będę uczestniczyć w życiu forum i wymieniał się doświadczeniami. Do wtorku posiadam golfa 8 po dwóch latach od kupna i ponad 100 tyś km podróży i czas na coś lepszego. Przynajmniej tak mi się wydaje. Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam wszystkich nazywam się Marek jestem z woj.mazowieckiego jestem posiadaczem audi A4B6 już od 4 lat.

Opublikowano

Witam. 

jestem Wojtek, mieszkam w Holandii i aktualnie jestem nieszczęśliwym posiadaczem audi a3 2012 rok 1.2 tfsi…

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem Dawid, woj. warmińsko-mazurskie. Od 5 lat w posiadaniu A3 8P 2007, 1.6 BSE. Od niedawna założony gaz STAG.

Opublikowano

Witam wszystkich AUDI maniaków

do roku mam A6 C5 2.0

bardzo udany zakup jak na razie bez dużych inwestycji

pozdrawiam Rafal 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! 

Opublikowano

Witam. 

Jeżdżę audi a3 8p 1.6 mpi 

Opublikowano

Witam, Jestem Arek i jeżdżę Audi A4 B6 w dieslu. Mieszkam w Rzeszowie.

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam mam mały problem ze swoim Q7 2006r..tylny nawiew i te na słupkach nie działają...bezpieczniki sprawdzone wszystko ok ...pokazuje błąd lewy silnik brak komunikacji,klapa zablokowana gdzie tego szukać bo jestem zielony w tym...

Opublikowano

Cześć i czołem

Opublikowano

Witam Wszystkich

Mam Na imię Robert

mieszkam w Grudziadzu

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Witam Serdecznie użytkowników - jestem miłośnikiem marki Audi  ,zaczynałem od B4 limuzyna ,kombi ,A3 8P ,ostatnio zakupiłem A3 8V automat 4x4. Jeżeli pozwolicie będę korzystał z informacji na forum , chętnie służę informacjami z mojej praktyki stajni Audi .Pozdrawiam 

StanDRT

Opublikowano

Witam wszystkich uczestników tego forum. Nazywam się Łukasz nick sasiu. Posiadam audi Q7 4L 3.0

Opublikowano

Cześć jestem sympatykiem i użytkownikiem samochodów marki Audi . Chętnie się wymienię doświadczeniami i innymi użytkownikami  aktualnie poszukuję instrukcji obsługi w jęz polskim do Audi A6 C8

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Witam  jestem Daniel od listopada jestem posiadaczem Sq7 tfsi 507km pochodzę z woj zachodniopomorskie.  Pozdrawiam  klubowiczów. 

Opublikowano

AUDI Q5 2.0 TDI 2012r

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Mam na imię Daria. Od kilku lat jestem posiadaczką Audi A4 b6 1,9tdi z 2001 r. Uwielbiam to auto, ale jak w każdym kilkuletnim związku zdarzają się nam kryzysy. 

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam ...po raz pierwszy mam Audi ...a4 b6  1.8 cabrio  s line ... Pierwsze wrażenie... szczęśliwy i zadowolony

Opublikowano

Witam Wszystkich posiadaczy audi.

Pozdrawiam serdecznie.

Paweł 

Opublikowano

Cześć, jeżdżę q5

Opublikowano

Witam

Nazywam się Adam, od ponad roku jeżdżę audi Q7 2007 r. 3.0 tdi

Niestety bywa kapryśne... ;)

Mam nadzieję że wzajemnie sobie pomożemy 

Pozdrawiam serdecznie wszystkich 

Opublikowano

Witam,

Mam na imie Marcin i jestem świeżym posiadaczem Audi Q5 FY rok 2019.

Pozdrawiam