kukik3 Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 witam Wszystkich forumowiczów Krzysztof audi q5 8r0 2011 2.0 tdi cglb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIFI Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Nazywam się Filip, pochodzę z Warszawy i właśnie stałem się posiadaczem pierwszego swojego auta. Jest to Audi A3 8P 1.9TDI Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaud-ia Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Witam wszystkich, od kilku dni jestem posiadaczką Audi Q5 z 2010. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADASKO Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem ADAM jestem z GIZYCKA mam Audi a3 z 1999 roku swoje lata ma..Chce kupi audi a3 1;4 tfsi sportback attracion ...Czy warto kupowac te auto czy moze z innym silnikiem,,prosze o pomoc..z gory Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomWit Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Siema jestem Tomek posiadam audi A3 2006 w quatro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertowroclaw Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Witam. Jestem Robert. Przećwiczyłem modele 80 B2 i B3, 90, A6 C4 i C5, A8 D2, obecnie A4 B6 i Q7. Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melson00 Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Witam, nazywam sie Kuba, jezdze audi a3 8p z 2009 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszolek Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Cześć, A8 D5 to moje ósme Audi w karierze. Raz tylko zboczyłem z prawilnej ścieżki kupując Phaetona, poza tym wyjątkiem jestem wierny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek z Rudego Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Czołem załoga. Jeżdżę czołgiem T34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliber1985 Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Witam nazywam Michał niedawno zakupiłem audi Q3 Quatro 2.0 170KM Potrzebuje instrukcji obsługi w języku polskim pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1901 Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 (edytowane) Witam. Jestem Michał, od zawsze jeżdżę którymś audi, A3, A4 b6, b7 b8, A6 c7 obecnie. Bez forum ani rusz. Audi A6 c7 diesel 2.0 manual Edytowane 2 Marca 2023 przez Michal1901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikel Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Witam wszystkich wlasnie nabylem audi q3 2.0 tfsi i mam pare pytan do osób bardziej obeznanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREK DJ Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Witam mam jestem Darek, Mam przyjemność wstąpić w szeregi forum. Będę wdzięczny za pomoc jako użytkownik audi Q7 Pozdrawiam wszystkich członków forum klubaudi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robacz3k Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:43, Rafal napisał(a): Witam nazywam Robert od roku jezdze audi A6C6 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza Polską ale jeszcze wrócę!!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalo Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Witam wszystkich serdecznie . Mam na imię Sławek. Od roku jestem posiadaczem Audi Q5 z 2009 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elnino Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Siema tu Patryk Jeżdżę Audi S4 B7 3.0 TDI Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi901 Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas71 Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Witam Wszystkich serdecznie .... Po 30 latach nieobecności w marce powrót z bardzo miłym zaskoczeniem . Zakupiłem Audi A3 8p z 2005 r z silniczkiem 2.0 TDI . Zrobiłem dopiero 50 km ale już mnie bardzo miło rozczarowuje fakt jak technika Audi poszła do przodu . Myślę że tutaj razem spędzimy miło czas dzieląc się swoimi doświadczeniami w marce ... Pozdrawiam bardzo serdecznie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacexinho Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSt Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Witam Wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Corleone Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Witam Jestem Mariusz. Obecnie mieszkam w Niemczech. Niedawno zakupiłem Audi A6 Avant C8 (204PS). Dziękuje za przyjęcie do grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justas Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Witam. Jestem posiadaczem BMW 3, interesuje mnie audi Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtureN85 Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Witam wszystkich!Przewaga dzięki technice!!!Tak się składa że mam techniczny problem z moim audi a4 b8 allroad 2014r 2.0 tdi 190ps CNHA manual,przebieg 125000.Przy przebiegu 120 k zaczął mi znikać olej i płyn chłodniczy ,wcześniej nie brał nic oleju między wymianami .Olej nie miesza się z płynem chłodniczym ani płyn nie dostaje się do oleju ,nie ma żadnych innych objawów ,nie znaleziono żadnych wycieków .Czy ktoś miał podobny problem ?I co sądzicie o tych silnikach bo ciężko znaleźć coś w necie ,myślałem że wszystkie problemy w dieslu zostały wyeliminowane wraz z pojawieniem się tego silnika ale chyba jednak trzeba uznać audi za szrot nie godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekzamch Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Cześć, nazywam się Bartek i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q3. Cieszę się, że za pośrednictwem tego forum mogę dołączyć do klubu miłośników tej marki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszq190 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Witam nazywam się Mariusz Od niedawna jestem posiadaczem audi a6 c7 avant Obecnie mieszkam po za granicą kraju Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi