Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

mam na imie piotr jezdze audi SQ5 rok 20015. jestem z Konina

Opublikowano

Witam mam na imię Marcin od 3 dni jestem właścicielem AUDI Q7 4.2L 2007 r. Jest to moje pierwsze Audi wiec troszkę będę musiał poczytać forum żeby łatwiej korzystać w pełni z Q7.

Opublikowano

Cześć, jestem Paweł mam A4 B9, wcześniej B8 i B6 ale zaczynałem lata temu od A3 8L

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Michał.

Właśnie zakochałem się w moim Audi A3 8V z 2017.

Potrzebuje trochę pomocy przy konfiguracji auta gdyż zostało sprowadzone z USA

Opublikowano

Jestem Karol

Pochodze z lubelskiego. 

Audi a3 8p 1.6 2003r. Benzyna gaz 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich serdecznie. Jestem z okolic Warszawy i jeżdżę Audi od 2008 roku. Obecnie czekam na odbiór Q8.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum i Audi.

Opublikowano

Witam,

nazywam się Patryk, od dwóch lat jestem posiadaczem Audi A3 8P 1.6, na dniach postaram się wstawić kilka fotek ;) 

Opublikowano

Witam grupę,

Kuba, jeżdżę audi a3 8p sportback przedlift, woj. mazowieckie

Opublikowano (edytowane)

Ukłony z mazowieckiego,

przymierzam sie do przesiadki z BMW X3 na Q5 Sportback,

lubie wiedzieć co mnie czeka :)

Pozdrawiam

Dariusz

Edytowane przez dartor