bricoh Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Witam wszystkich, Nazywam się Paweł i właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A6 Avant ultra Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł l Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Witam, nazywam się Paweł. Audi Q5 8r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygulaki Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Witam mam na imię Zbigniew, jeżdżę od miesiąca Audi A4 B7 1.8T Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrej10 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Dobry dnia wam życzę Jestem Andrej obecnie jeżdżę Audicą a3 z 99 rocznika Pochodzę z Śląska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi00 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Cześć. Jestem Tomasz, na jesień stanę się właścicielem mojego pierwszego Audi A3. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roland Jasłowski Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Witam, Nazywam się Roland. Jeżdżę Audi Q3 2,0 benzyna automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veengar Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Hej jestem Karol 3 tygodnie temu kupiłem audi a4b9 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogodziontko Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Witam Mam na imię Piotr od tygodnia jestem posiadaczem Audi Q3 2011r Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puklerz Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Hej, Audi A6 C7 2k11 2.0 tdi - oby służyła jak najdłużej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacexdowozwideo Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Witam nazywam się Dawid Jeżdżę Audi A3 8P 2003 1.6 MPI Hetchback Obecnie szukam informacji na temat mojego samochodu i zawitałem tutaj Miłego dnia i nocy każdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Witam Kupiłem wczoraj q5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GarbatyProstak Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! witam serdecznie jestem tu poczatkujacy, mieszkam tam gdzie jest najlepszy widok na Świece , wysoki przystojny , mimo sedziwego juz wieku zęby mam swoje. posiadam Audi Q5. jesli udzielone informacje sa nie wystarczajace lub kogos juz zainteresowalem swoja osoba to zapraszam po wiecej w wiadomosci prywatnej. pozdrawiam GarbatyProstak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezeslucky Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Witam wszystkich fanów AUDI To dla mnie prawdziwa przyjemność wstąpić do Waszego zacnego grona Specjalistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi3sline Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Witam wszystkich mam na imię krzysiek jezdze audi s3 2.0 TFSI mam od niedawna z nim kłopot a mianowicie ze światłami STOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbs123 Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Cześć, mam Audi A3 sportsback disel :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz908 Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Witam wszystkich użytkowników. Świeżo upieczony kierowca - jeżdżę Audi A3 8L 1.6 102KM, rocznik 2002, wersja trzydrzwiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybex Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem portalu klubaudi. SzybeX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witekhalabis Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Cześć, jeżdżę A4 B8 z 2012. Aktualnie czekam na produkcje mojego S3 Sportback. Jestem z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor2504 Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Witam wszystkich. Jeżdże audi A4 B7 S-line 1.8T BFB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Witam, mam na imię Jacek. W najbliższym czasie planuję stać się posiadaczem A3. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteryoka Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Witam. Z tej strony Piotr. Sprowadziłem Q5 dla siebie z USA. Mam nadzieje że w razie problemów pomożecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1958 Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Witam ,mam na imię Marek ,posiadam Audi q5 mam problemy z kluczykiem Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregcio Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Witam, Z tej strony Grzegorz A8 D5, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animalbmw Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Witam, Mam na imie Kamil, jestem szczesliwym posiadaczem audi A7 3.0 Mam nadzieje, że bedzie nam długo słuzyc z małozonka. Pozdrawiam serdecznie wszystkich tutaj zgromadzonych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slepyblacha89 Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi