Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Jestem z Dolnego Śląska. Dziękuję za możliwość uczestniczenia w tym projekcie. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.

Mam Q5 3,2 FSI z 2012 roku. 

Opublikowano

Witam.

Od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 C6 Avant 2.4 Quattro (177 KM) z rocznika 2007 w wersji S-line

Pzdr

Opublikowano

Hej,

..cieszę się, że dołączam do grona klubowiczów. Mam na imię Tomasz a moja niunia to A4 b9 avant 2.0 TFSI quattro 252KM.

pozdrawiam

Opublikowano

Witam, jestem Przemek. Od niedawna jeżdżę Q5 2012r  2l diesel.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum :-)

Opublikowano

Witam nazywam się Michał od dzisiaj użytkuje Audi A4B9 Avant jest to moje pierwsze audi i mam nadzieję na wymianę z wami samych dobrych doświadczeń o tych samochodach,pozdrawiam z Holandii

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Jestem posiadaczem A6 C7 3.0TDI 245KM Quatro Avant

Mieszkam wielkopolska /Konin&Kalisz

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników motoryzacji, jestem z okolicy Radomia i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q7 4,2 TDI z 2011 roku

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam,  jestem z Podlasia i jeżdżę Audi Q5.  Pozdrawiam wszystkich!

Opublikowano

Cześć, Jestem Waldi, Kupiłem quatrówkę w budzie a3 2012r. z motorem TDI 2.0 170km i mam z nią kilka problemów. Prowadzi się nią wyśmienicie jak na Audi przystało. Miłość od pierwszej przejażdżki ;D Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich obecnych forumowiczów. Dziękuje za przyłączenie do forum. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Nazywam się Jakub

Szczęśliwy posiadacz audi Q5 2.0 tfsi

Pozdrawiam