Tomi_B6 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 witam jestem Tomek , jezdze b6tka w tedei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldiso Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witam wszystkich uprzejmie!Mam na imię Waldemar od dwóch lat jeżdżę audi A4 z 2004r. z silnikiem o mocy 131KM i poj. 1,9 tdi.Na razie nie narzekam bo sprawuje się bardzo dobrze choć trafił się już niemały problem po zatkaniu się odpływów wody na podszybiu (niestety uszkodzeniui uległ moduł komfortu).Obecnie autko sprawuje się Ok. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobas122 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 WitamMam na imię Artur , posiadam Audi A6 C5 '98 i jestem z Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysiooniu Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witajcie.A4, 1.9 TDI, 135 KM.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman999 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witamna imie mam Romek i od dzis jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 B7. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griszq Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witamjestem nowym użytkownikiem i właśnie jestem na etapie poszukiwańaudi a4 b7 w TFSIWszystkich forumowiczy Gorąco Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregpyp Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witam,Jestem Grzesiek z Gdańska, jeżdze A4 B6 z 2001.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doti Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witam Was jestem nowym użytkownikiem, posiadaczką pierwszego własnego samochodu: Audi A3 1.9 TDI jak na moje możliwości - super. Świetna jazda;)czekam na jakiekolwiek info na temat tego autka - rady itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulus0512 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam !Paweł z Rybnika szczęśliwy posiadacz Audi A4 B7 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusio Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam Wszystkich na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiFun Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam,Audi to FUN dla kazdego posiadacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vogel100 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Jestem uzytkownikiem judi a4 b7 od wielu lat, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocek Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam wszystkich jestem kocek jestem pasjonatem czterech ringów.Pozdrawiam wszystkich F A N Ó W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yopuss Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam!!!Mam na imię Bartek i posiadam AUDI A4 Avant 1.9TDI z 2003 roku. Jest to pierwszy diesel w moim życiu więc nadzieje, że się na nim nie zawiodę.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam!Do grona miłośników Audi dołącza Marta-właścicielka A3 z 2000roku.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_lewy Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam wszystkich Mam na imię Adrian mieszkam w gliwicach i od kilku godzin jestem posiadaczem a4b6 avant 1.9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam wszystkich od niedawna jestem posiadaczem A6 C4 2.5 tdi 1996r.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolwadowic Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam jestem Jarek z WAdowic milo mi Was powitac Audi A4 B6 jezdze od srody czyli 18.03.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_mcz Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam jestem Artur smigam B7-emką w dieselkuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilaki Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam, Wlasnie stalem sie posiadaczem Audi A4 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilaki Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam dokonałem przedpłaty na piekne Audi A4 2007r. chcę trochę się rozejrzeć na forum aby go dobrze sprawdzić bo narazie jestem w szoku jakie to jest auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygi84 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam, moje auto to Audi A4 B7 r.2005 2.0TDI 140km. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werker Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Hej !!! mam na imię Mariusz i od kilku tygodni jestem posiadaczem Audi A4 B7 Avant. Pilnie poszukuje Instrukcji – oczywiście po polsku. Cały kokpit jest i wszyskie komendy napisane w języku niemiecki, więc mam spory kłopt z roszywrowaniem co do czego służy. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam ,Mam na imię Mateusz, jezdze Audi A4 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriucz Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam wszyskich! Od trzech dni jestem użytkownikiem Audi A4 Avant B7 kombiaczek z 2008 r. Jeździ się super. Wcześniej jeździłem Citroenem C3. Dopiero teraz zobaczyłem co to znaczy jazda samochodem. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi