Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jestem Łukasz, już niedługo użytkownik Audi A6 C8 :)

Opublikowano

Cześć. Mam na imię Hubert jestem z Białegostoku od miesiąca jestem posiadaczem audi Q5 2019 Prestige z stanów. Pozdrawiam wszystkich 

Opublikowano

Witam. Mam na imię Adam i od nie dawna jeżdżę Audi Q5 2.0 TDI QUATTRO z 2013r. Wcześniej było Audi A6C6 2.7 TDI. Liczę że będzie tu wiele interesujących tematów 

Opublikowano

Witam

Przymierzam sie do zakupu audi a6 w kombi. Zarejstrowalem sie zeby poglebic wiedze techniczna. Poxczytac o bolaczkach udic.

pozdrawiam

Megamas

Opublikowano

Cześć, mam na imię Bartłomiej. mieszkam i pracuje w stolicy Warmii i Mazur. Jeżdżę Audi A4 B6, zastanawiam się nad wymianą modelu na nowszy.

Opublikowano

Witam, mam na imię Mariusz. Właśnie zakupiłem Audi Q5 3.2 benzyna i powoli poznaję możliwości tego cuda. Pozdrawiam serdecznie wszystkich posiadaczy Audi.

Opublikowano (edytowane)

Cześć jestem Tomek

Posiadam q7 z 2006r pora trochę więcej wiedzy zaczerpnąć na temat auta. Mam nadzieję że forum i jego użytkownicy mi w tym pomogą. Mieszkam pod Raciborzem woj. Śląskie 

Edytowane przez Tomciopaluch
Literówka
Opublikowano

Witam wszystkich!

Jestem nowym klubowiczem. Dopiero za dwa miesiące będę jeździł A3 8Y. Pozdrawiam :-)

Opublikowano

Witam Piotr z tej strony , przymierzam się do zakupu Audi , obecnie jeżdżę BMW e 39 , przesiadka z BMW na Audi ponieważ uważam Audi pod względem wyglądu odskoczyło konkurencji .

Opublikowano

Witam, z tej strony Krzysztof z Tarnowskich Gór, Audi A6, 2015

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam Wszystkich! 
Miłego dnia!

Opublikowano

Witam, 

Wojciech, od ponad 30 lat jezdzacy VW B4 i B5FL, z pewna wiedza techniczna i generalnie zainteresowany tematami technicznymi. Obexnie "w rodzinie"pjawil sie  Audi Q2, CZEA, 1.4 tfsi, 150 km i jestem zainteresowany poszerzeniem wiedzyna jego temat. 

Pozdrowienia dla wszystkich