Regzaaa Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Cześć, właśnie stałem się posiadaczem Audi S5 2009r. 4.2V8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBu Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Cześć, Jestem Łukasz, już niedługo użytkownik Audi A6 C8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7212 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Witam . Zamówione S3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar4 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Cześć wszystkim, kupione Q3 i się go uczę.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertCarlos Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Witam Wszystkich fanów Audi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racinggoose Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Cześć. Mam na imię Hubert jestem z Białegostoku od miesiąca jestem posiadaczem audi Q5 2019 Prestige z stanów. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruciniak Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Witam. Mam na imię Adam i od nie dawna jeżdżę Audi Q5 2.0 TDI QUATTRO z 2013r. Wcześniej było Audi A6C6 2.7 TDI. Liczę że będzie tu wiele interesujących tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megamas Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Witam Przymierzam sie do zakupu audi a6 w kombi. Zarejstrowalem sie zeby poglebic wiedze techniczna. Poxczytac o bolaczkach udic. pozdrawiam Megamas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek20 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 WITAM, JESTEM POSIADACZEM AUDI Q5. JESTEM Z PIŁY. W AUDI LUBUJĘ SIĘ JUŻ KILKA LAT. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattg Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Cześć Mateusz posiadacz Audi A3 8P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azazan Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Cześć, David, za chwilę posiadacz S3 8Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartolomeoOln Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Cześć, mam na imię Bartłomiej. mieszkam i pracuje w stolicy Warmii i Mazur. Jeżdżę Audi A4 B6, zastanawiam się nad wymianą modelu na nowszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZRokita Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Cześć, Posiadam Audi Q2 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smariusz Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Witam, mam na imię Mariusz. Właśnie zakupiłem Audi Q5 3.2 benzyna i powoli poznaję możliwości tego cuda. Pozdrawiam serdecznie wszystkich posiadaczy Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomciopaluch Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 (edytowane) Cześć jestem Tomek Posiadam q7 z 2006r pora trochę więcej wiedzy zaczerpnąć na temat auta. Mam nadzieję że forum i jego użytkownicy mi w tym pomogą. Mieszkam pod Raciborzem woj. Śląskie Edytowane 8 Sierpnia 2023 przez Tomciopaluch Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misterx Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Witam, Jestem Marcin i od orku użytkuje a3 8v z silnikiem 2.0 tdi 150 CRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarius Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Witam wszystkich! Jestem nowym klubowiczem. Dopiero za dwa miesiące będę jeździł A3 8Y. Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PP72 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Witam Piotr z tej strony , przymierzam się do zakupu Audi , obecnie jeżdżę BMW e 39 , przesiadka z BMW na Audi ponieważ uważam Audi pod względem wyglądu odskoczyło konkurencji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Witam. Piotr. OOOO Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabanosik Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Witam wszystkich. Mam na imię Piotr i jestem nowym posiadaczem Q5 2011r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgyujn Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Cześć, Nazywam się Adam, stałem się posiadaczem A6 C7. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfyy26 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Witam, nazywam się Michał i od roku jestem posiadaczem Audi A3 8L. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km80 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Witam, z tej strony Krzysztof z Tarnowskich Gór, Audi A6, 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black23 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Wszystkich! Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b5flrules Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Witam, Wojciech, od ponad 30 lat jezdzacy VW B4 i B5FL, z pewna wiedza techniczna i generalnie zainteresowany tematami technicznymi. Obexnie "w rodzinie"pjawil sie Audi Q2, CZEA, 1.4 tfsi, 150 km i jestem zainteresowany poszerzeniem wiedzyna jego temat. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi