Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry...

Polska centralna/czasami wschodnia. Kocham wszystkie A3 - za własności, niewielki rozmiar i zgrabność, użyteczność i linię. Z utęsknieniem spoglądam w stronę TT, ale ciężko by było się pogodzić z nim jako daily - piękny, ale mało użyteczny. Także witam jeszcze raz wszystkich

Opublikowano

Witam serdecznie, mam na imię Daniel, historie z Audi mam zamiar zacząć w tym roku dlatego założyłem konto na tym forum, auto za którym się „czaję” to A3 8V:)

Opublikowano

Cześć jestem Szymon i mieszkam w Gnieźnie, od 13 lat jestem szczęśliwym posiadaczem audi a6 c5 z 2000r 1.8benzyna ;) lecz coraz częściej myślę o zmianie na coś nowszego. 

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich forumowiczów. 

Marcin z tej strony. 

Właśnie córka kupiła sobie A3 8P i stałem się serwisantem audiczki. 

Edytowane przez Księgowy
Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum :siema:

Pozdrawiam ze Śląska. Audi A4 zamówione u dilera

Opublikowano

Dzień dobry. Serdecznie pozdrawiam Entuzjastów AUDI. Jestem nowy. Oczekuję na odbiór Q5

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich klubowiczów, 

jestem posiadaczem Audi a6 c7

Opublikowano

Witam nazywam się Jacek i od ponad tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 B8 z 2019r z silnikiem diesla 2,0 205 km kombi, serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników i mam nadzieję że dowiem się więcej o moim samochodzie właśnie z waszego forum 

Opublikowano

Cześć jestem Czarek. 

Mieszkam w okolicy Warszawy. 

Aktualnie jeżdżę A4 B7 1.9TDI

Planuję przesiadkę na A6 C7 w najbliższym czasie. 

Opublikowano

cześć,
jestem w trakcie zakupu Q5 model 2023 z USA. Potrzebuje pomocy w konwersji auta.

pozdrawiam

Opublikowano

Siema Wszystkim 

Krzysztof, lat 39 

Wielkopolska 

Audi A3 8P 140hp ---> po mapie 181hp

Pożyjemy zobaczymy czy będzie żyć. 

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim właśnie kupiłem Audi Q5 z 2016 roku i chciałbym się dowiedzieć coś więcej co myślicie wy jako starsi użytkownicy .