kubatowarek Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Siema, mam na imię Kuba i mieszkam daleko od Polski. Z Audi od prawie zawsze, chociaż pare innych aut tez się przewinęło. Jeśli chodzi o Audi to w przeszłości: kilka razy a6 c5, najczęściej 2.5 TDI a6 c6 3.2 FSI A4 b8 2.0 TDI kilka razy a3, najczęściej 1.9 TDI. A aktualnie Q7 3.0 TDI. Wszystkie oprócz A3 to zawsze musiały być quattro, na tym forum chyba nie muszę pisać dlaczego Mechanika to od 3 lat moje hobby, po pracy na budowie naprawiam swoje auta + czasem rodzinie lub znajomym w nagłych przypadkach. Lubię jak uda mi się coś naprawić, a udaje się zawsze - w przeciwności do większości mechaników z którymi miałem do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzesikk Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Siemka z tej strony Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogobela Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Witam. Na imię mam Tomek i jeżdżę A6C7 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Gosk Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Jestem Janusz i nabyłem kilka dni temu audi A2.Jeszcze nie jeżdżę bo weszła w tryb awaryjny i czeka na mechanika. Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendukendu Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Cześć, Miło mi powitać pozostałych użytkowników forum. Zarejestrowałem się, aby dostać dostęp do instrukcji, bo mamy tylko po niemiecku, a przyda się po polsku, gdyż nasze Audi Q5 2018 koncertowo się właśnie z***ło. Jest tam chyba ten słynny system audio Audi Concert, ale nie wiem czy to ma związek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbsn Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Cześć, Mam na imię Tomek i jeżdżę Audi A4 B9 2.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoarol Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Witam wszystkich serdecznie , jestem Artur i mieszkam pod Warszawą . Od niedawna przesiadłem się z BMW 520d G31 do Audi Q7 45tdi Sline i jestem ciekaw czy moje wrażenia z jazdy pokrywają się z wrażeniami innych właścicieli tego modelu Przede wszystkim zastanawia mnie to że auto nie ma jeszcze przejechane 4000 km a już zaświeciła mi się informacja o niskim stanie oleju z prośbą o dolanie 1l ( serwis audi powiedział mi że jest to jak najbardziej normalne a nowe auto może brać nawet do 1l na 2000km ! ) jutro jadę do serwisu sprawdzić czy nie ma jakiegoś wycieku bo nie chce mi się wierzyć że mam dolewać 1l na 4000km Kolejny temat to jakość i komfort foteli , kilka lat temu jeździłem A6 B7 i byłem bardzo zadowolony z komfortu siedzenia kierowcy i pasażera . Niestety nie mogę tego samego powiedzieć o fotelach w Q7 (są to fotele "standardowe" a nie kubełkowe) pomimo wielu opcji ustawień nie potrafię skonfigurować fotela pod siebie , zwyczajnie siedzisko jest tak twarde że po dwóch godzinach jazdy zaczyna mnie boleć tyłek . Myślałem że to jest tylko moje subiektywne odczucie ale moja żona jadąc tym autem 2,5h powiedział mi że jeszcze na tak niewygodnym fotelu nie siedziała .... Pytanie czy mieliście podobne sytuacje i odczucia , z góry dziękuje za podzielenie się nimi pozdrawiam, Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
severianxx Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Andrzej, mam służbowe Audi Q5 z bieżącego roku. To moje dodatkowe auto (prywatnie mam Octavię II FL). Jak narazie przeraża mnie ten samochód, chyba nie zostanę fanem automatów i wszystkiego "smart". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi129 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 witam wszystkich , mam na imię Rafał, jestem posiadaczem Q5, 2.0 TFSI 220 KM z 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taifuns Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Witam! Audi A5 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia5 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Witam , jestem fanką Audi od wielu lat . Jeżdżę audi A2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Hej, Mam na imię Tomek. W stajni VAG jestem od ponad 10 lat. Jestem wielkim pasjonatem motoryzacji. (oraz pomiarów audio :)) Teraz jeżdżę A6 Allroad 55TDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczechu1991 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Cześć… Jestem Mateusz, jeżdżę Audi a6 c7 avant 2.0 tdi 190 km ultra pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basiaj Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) Basia. Audi a4 od 3 tygodni. Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Basiaj * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_0000 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Cześć i Witam Nazywam się Szymon i jeżdżę Audi a6c5 2.4 pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meniu39 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilt Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Witam, jestem Kamil z okolic Rzeszowa jestem posiadaczem Audi Q5 177 km z 2014 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucKy79 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Cześć, jestem Krystian. Jeżdżę A3 8V i A3 8P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frozenovsky Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Czesc, jestem z wojewodztwa wielkopolskiego i jezdze A4 B7 w quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek72 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Witam nazywam się Tomek Posiadam audi a4 b6 1.9 TDI oraz audi Q5 2.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endargo Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t37vq Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel04 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Witam mam na imię Paweł, Jestem posiadaczem audi A3 i A6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob74 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Cześć wszystkim. Pozdrawiam z Warszawy. Jeżdzę A3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Wiśnia Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Witam wszystkich. Mam na imię Piotr i jestem nowym właścicielem A4 B6 (Małyszówki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi