Variant Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NasNieDogoniAT Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Uszanowanko. Posiadam A3 od 2 miesięcy - Kocham i Nienawidzę jednocześnie. Bardziej Kocham.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italianomariano Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Cześć wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek_m Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Siema! Kupiłem właśnie Audi A7 (C8) i szukam instrukcji obsługi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek4119 Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Witam z tej strony Adam z Podlasia. Ostatnio stałem się posiadaczem audi q5 8r z 2017 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion09 Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Dobry dzień, A6 C7 Avant - witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Koszla Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Witam wszystkich. Ostatnio czyli wczoraj kupiłem audi Q5 2018 w związku z powyższym moja obecność na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek76 Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Witam, dzięki za przyjęcie do grupy. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaczy Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Dzień dobry, nazywam się Adam i jestem od kilku dni posiadaczem Audi Q3 2.0 benzyna rok modelowy 2018. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaaaaa Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Cześć wszystkim tu Kuba Obecna Audiolka to A5 2.0 TDI 2010 w manualu, obecnie przebywam w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogel Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer77 Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Witam.Rafał z łódzkiego.Jestem szczęśliwym posiadaczem a6c8 avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picemaker669 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Hej tu Michał, w rodzinie same Audi więc jestem i Witam bo mam parę pytań A4Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q7retransgenderMen Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Siema, średnio podoba mi się audi. Wolę bmw ale dostałem q7 w spadku i musze mieć przez jakiś czas. Mam kupę problemów przy audi q7 z 2020 roku. Szukam instrukcji obsługi. Witam grupowiczów. RS power z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkKnighter Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Witam mam na imię Darek, od 2016 jeździłem audi A4 B8 z 2009 roku a od miesiąca jestem posiadaczem pięknej białej Q5 z 2013 roku w 3.0 TDI Mieszkam na górnym śląsku Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boholka Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Cześć tu Kaśka Mam czarną A szóstkę i niebieską A czwórkę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plota Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Dzien dobry. Jeżdżę BMW ale za dwa tygodnie odbieram A6 C8, Avant 45tdi. Mam nadzeję że znajdę tu odpowiedzi na wiele pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gasiop Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 witajcie, z tej strony przyszły użytkownik q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarebski77 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Witam, jestem ze Śląska i zostałem szczęśliwym nabywca Audi Q5 z 2023r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Witam. Jestem pitr i mam zamiar kupić A3 benzyna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek11066 Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Witam wszystkich bardzo serdecznie ,mam na imie Wojtek i jestem w posiadaniu Aud A8 d4 ,fajnie że istnieje takie forum w którym można się rozwijać jak również dzielić sie informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor001 Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Dzień dobry, powitać kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klo9 Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Czesc Jeżdżę Audi A6 C% z 200 roku 2,4 benzynka V6 cieszę się że dołączyłem do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montcharius Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Witam nazywam Maciek od dwóch lat jezdze audi A6C7 Avant 2013 tdi Mam nadzieję że zdobędę na forum wiele ciekawych porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucioj Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Cześć, Jeżdżę A3 od 4 lat. Właśnie sprawiłem sobie nowe. Liczę na sporo ciekawych tematów tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi