MAKSH Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Cześć. Nazywam się Mirek, pierwsze audi kupiłem w 2010 roku i od tego czasu jeżdżę A6. W samochodzie szukam miłych wrażeń ale cenię komfort i ekonomię. Obecnie jeżdżę A6 C8 TDI35 i ten pojazd wydaje mi się w dzisiejszych czasach doskonałym kompromisem wygody, komfortu i ekonomii. Chętnie rozmawiam na tematy techniczne i czerpię wiedzę z takich konwersacji. MAKSH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megi2023 Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Cześć, mam na imię Mariola jeżdżę Audi S7, zbieram na RS7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrdudek Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Witam, mam na imię Piotr od miesiąca jestem właścicielem A4 quattro z 2021. Jest to moje pierwsze audi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory998 Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Witam wszystkich klubowiczów. Jestem tutaj nowy i mam nadzieję, że dzięki Waszemu doświadczeniu będę mógł się dowiedzieć coś więcej o autku, które świeżo nabyłem ( Audii A5 2.0 TDI Quatro, 2015r) Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wucioo Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slammer Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbmastermx Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Cześć! Jestem posiadaczem Q7 4L 3.6 FSI. Wcześniej jeździłem A6 C6. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taki Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Witam, mam zamiar kupić audi. Jestem tu by poprosić o pomoc przy zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazikQ3 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Witam serdecznie fanów Audi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho999 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Przewaga .... dzięki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek221 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogow212 Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Czesc, A4 B9 Avant 2.0 TFSI 254KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.rajskie Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Witam, jestem Marek. Audi mam prawie od zawsze. Teraz jeżdże Audi S8 a żona Audi A4 B9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dynia9 Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Witam. Nazywam się Łukasz i jestem świeżo co posiadaczem audi q3 2.0 TDI quatro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikkwoss Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Witam nazywam Mikołaj Kupiłem we wrześniu kupiłem audi a4 b9 avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leningrad29 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Witam jestem Jarek ze Skarżyska jestem od niedawna jestem posiadaczem audi Q5 2015r 2.0 tfsi ze stanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian76 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Witam stałem się posiadaczem audi a1 1,6 tdi 2012 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotre Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Witam mam a3 8p 1.9 TDI z 2005 roku mam taki problem ze co jakiś czas gasną mi zegary,radio i podświetlenie sterowania szyb na ułamek sekundy co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soaw80 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Czesc Wiktorian A4 B8 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zani Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Witam nazywam się Zaneta. Od kilku miesięcy moja ukochana a5 płata mi figle. Mam nadzieje ze znajdę jakaś podpowiedz na tej grupie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trialwizard Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie, jeżdżę Skodą Kodiaq L&K żona Toyotą Yaris Selection i właśnie ten drugi samochód będziemy chcieli wiosną 2024 wymienić na Q5. Rozważam auto nowe bądź jakąś demówkę. Grunt to odpowiednie dopasowanie wyposażenia, liczę na fachowe porady dotyczące zakupu, wiem, że jest jeszcze trochę czasu ale wiem tez że Q5 "się robi" w Meksyku, zatem trochę czasu trwa sam transport. Mile widziane będzie polecenie dobrego salonu w PL( mieszkam pod Warszawą) ale jak będzie fajny rabat to i do Szczecina się można przejechać po auto:) Pozdrawiam i w kontakcie. Damian Edytowane 19 Listopada 2023 przez Trialwizard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binio Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Siemanko wszystkimi, nie posiadam Audi ale w najbliższym czasie zamierzam zmienić auto i zastanawiam się nad dwiema markami . Chciałbym się trochę rozejrzeć po bolączkach tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data8 Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Witam Forum pisze że jestem najnowszym użytkownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_qns Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Cześć mam na imię Marcin i jestem uzależniony... od mojego Audi Q7 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommyxj Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Witam, Czekam na odbiór nowiutkiego A7 45 TFSI quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi