Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

wczoraj kupiłem AUDI A4 z 2007r.

mam nadzieję że będę bardzo z niego zadowolony.

pozdawiam adam

Opublikowano

Witam mam na imie Michak . jestem szczesliwym posiadaczem A4 b7 :) jestem ze slaska. pozdrawiam :)

Opublikowano

Cześć, nazywam się Asia

jeżdzę audi a4 avant i nie wyobrażam sobie jak bym mogła jeździć innym autem :)

Opublikowano

wita wszystkich Ania

jeżdżę audi a4. trochę wysłużony, ale i tak świetnie się go prowadzi :D

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Hej, Witam Pięknie.

Mam na imię Kristo. Jeżdżę Audi A4 AVANT

Opublikowano

witam wszystkich nazywam sie darek mam audi a4 b7 avant 2005 pozdrawiam wszystkich posiadaczy pięknej marki jaką jest audi

Opublikowano

Witam,

Jestem Rafał, posiadam Audi A3 rocznik 2003 1.9 TDI

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Jestem Przemo i jeżdżę od niedawna audi a4 b7 avant 2006 z automatyczną skrzynią i (niestety) kierownicą po prawej stronie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam nazywam się Łukasz, jestem posiadaczem a4 1.9 tdi z 2003r. Mam nadzieję że poprzez te forum dowiem się więcej o tych modelach. Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć, mam na imie Jarek.

Jeżdzę Volvo V40 i Mercedesem A-klasą.

Zastanawiam się nad kupnem Audi A4.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam na imię Michał - mam nadzieję jeszcze w tym tygodniu zostać właścicielem Audi A4 AVANT (131KM)z 2004r.

Opublikowano

witam wszystkich forumowiczów nazywam się leszek i stałem się posiadaczem a4 b7 avant mam nadzieję iż będę z niego zadowolony

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem Maciek. poruszam się dość wysłuzonym autkiem ale w najblizszym czasie mam apety na więcej

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

witam

obecnie nie posiadam (jeszcze) żadnego audi, ale jeżdzę też czymś z grupy VAG a mianowicie GOLF II 2,0 :)

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4. Mój model to B7 2.0 TFSI qattro wersja S-line. Mieszkam w Białymstoku.