stanQ3 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Witam, Jeżdżę Audi Q3 2017 rok 2.0 Diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekkin Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Witam wszystkich Posiadam Q5 Quattro w manualu z 2009 benz 211 Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqpac34 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Witam serdecznie, od stycznia tego roku jestem szczęśliwym użytkownikiem q8 50tdi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin74 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Witam nazywam Paweł od roku jezdze audi A6 C8 55tfs mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
se_bek Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Cześć, Jestem Sebastian, planuje zakup Q5 sportback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1973 Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Witam Jestem świeżym posiadaczem Audi q5 fy 55 tfsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliski79 Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Hejka wszystkim. Dołączyłem do właśnie do szczęśliwych mam nadzieję posiadaczy audi . Moje autko to a3 8p 2006r. 1,6 tiptronic. Pozdrowiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrix Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Cześć W chwili obecnej przymierzam się do zakupu Audi A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz007 Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Kupiłem Ausi Q5 Quatro 2.0TDI 190KM 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbi12 Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia witam . AUDI Q5 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaharAUDI Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Witam z tej strony Zachariasz Od zawsze w marce audi, modele w ciągłej rotacji Aktualnie Q3 2.0tfsi x 2 sztuki A4 B7 2.0TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas89 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Witam, Nazywam się Łukasz, A6C7 2017 - 2.0 TFSI Quatro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beata90 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Witam, mam na imię Beata, jestem fanką marki audi od kilku lat, mam 34 lata.Sama jeżdżę tą marką i chciałabym pozostać jej wierna. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFI81 Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich nazywam się Rafał pochodzę z woj. podkarpackiego jeżdżę Audi a3 8l 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janette Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Hej. Od ponad 2 lat pomykam po Suwalszczyźnie swoją Audi A4 B6; 1,9TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper032 Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Witam mam na imie kacper, mam a4b5 1.9tdi ale chce zmienić na cos lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luczekk Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Witam wszysktich Jezdze niestety a3 8l 1.6 bfq (nie polecam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_hunger Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Witam, mam na imię Robert. Od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A8 D4. Mam nadzieję, że uda mi się tutaj znaleźć odpowiedzi na wszystkie pytania, które mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalbo Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Witam serdecznie...od miesiąca posiadam q7 3.0 tdi 2007 i już się przekonałem iż niezbędne będzie posiadanie dostępu do forum aby pytać szanowne grono o porady... pozdrawiam Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAnd 23 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Witam Szanownych Forumowiczów. Audi to jednak stan umysłu (pozytywny). Polubiłem swoje Q5 za niezawodność, komfort i właściwości jezdne. Mija rok od zakupu mojego samochodu (używany, 2009), doświadczenia tego okresu to kilka drobnych usterek ale dosyc kosztownych. Mam kilka pytań do bardziej doświadczonych posiadaczy tego modelu, dlatego przyłączyłem się do forum. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel355 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Witam serdecznie Paweł z tej strony z Będzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek00 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego cześć. Jestem Arek. Szukam informacji o Q5 FY. dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mgap Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Witam Wszystkich Ma Audi 80b4 2.0 abk w automacie Jestem z województwa małopolskiego Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek88 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Siemka. A8L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejbak Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Witam. Jestem z Wrocławia i obecnie w jeżdżę audi Q5 FY i potrzebuje instrukcji obsługi do niego serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi