ginternet Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Witam, Od 8.03.2024 jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B9 2.0TDI 190KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Witam jeżdżę Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazmar69 Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Dzień dobry. Posiadam Q3 F3 ze Stanów. Mieszkam w Raszynie pod Warszawą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomy_w Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon U Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Cześć, mam na imię Szymon Od dwóch lat użytkuję Audi Q5 2012r. 2,0 ON 143KM pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy_yyy Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Siemka, Piotrek. A6 C8 2019r, ale jestem tu głównie z powodu problemów związanych z tym autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomasx Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Cześć Jestem użytkownikiem Q5 quat. 2.0 FYB5NY . Mieszkam w Rudzie Śląskiej . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bondzo21 Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca cześć mam audi a3 8l 1.8t z nowym lakierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.wojtalik Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Witam. Mam na imię Wojtek. Jeżdżę Audi Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan104 Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Hej Wam. Sebastian, świętokrzyskie Audi q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakau85 Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dekielkiaudi Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Cześć grupowicze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooozak Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Cześć wszystkim! Od niedawna jestem posiadaczek A4 B9 dlatego tu jestem. Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AOAO Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca AOAO witam wszystkich posiadaczy AUDI i całą społeczność związaną z tą marką samochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssnh1 Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Witam wszystkich! Jestem ssnh. Audi Q5 2.0 diesel. Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nataliaxx Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca witam, Mam na imię Natalia zakupione audi q5 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbozyzia Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Cześć wszystkim, nazywam się Dominika i jestem dumną właścicielką Audi a3 8pa 1.6mpi '06. Jestem zajarana na tuning i planuję lekko przerobić swoje daily. Do forum dołączam, żeby dowiedzieć się więcej o tym samochodzie:p Zdecydowanie zostanie ze mną na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstruzik Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Hej. Paweł z tej strony. Moje Audi to Q5. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo01 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Cześć, jestem Paweł, jeżdżę Audi a3 8L 98r 1.9TDi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejandy Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Witam Wszystkich, Od niedawna jestem posiadaczem Audi A3 8P. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj.sr Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Witam Jestem Marian i jeżdżę trochę styrana A3. Pozdrawiam i witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekfortowicz Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Witam. Marek. A6C7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patison1 Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Witam, jestem wieloletnią właścicielką A6 C5, a od kilku dni także Q5. Miło dołączyć do fanów tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JP.. Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Jestem posiadaczem A3 sedan tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi