tezcatlipoca Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca Cześć. Krzysiek Opole, szczęśliwy posiadacz Audi Q5 FY z 2019 Cytuj
michal29694 Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca Cześć, jestem Michał, od niedawna posiadam A5 2012. Pozdrawiam wszystkich Cytuj
michalsied232 Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca hej, przymierzam się do zakupu q5 Cytuj
alfista33dk Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca Witam serdecznie, jestem posiadaczem A5 i dziękuję za przyjęcie do klubu. Cytuj
norbi333 Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca Witam Norbert i poruszam się A6 50 tfsi e quatro Cytuj
Keithquees Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca Jakie modele Audi są obecnie najbardziej popularne i dlaczego? [url=https://drughub-marketplace.com]drughub darknet market [/url] Cytuj
Seboos Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca Siemanko, szczęśliwy posiadacz Audi q5 2.0 tfsi z USA, pozdrawiam Cytuj
Seba22 Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca Cześć, jestem Sebastian. Prowadzę kanał na YouTube. Obecnie jeżdżę Opel Astra H Cytuj
fajfer Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca Witam, Mam na imię Rafał jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C6 Pozdrawiam Cytuj
damiand3 Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca Cześć, Damian - aktualnie jeżdżę Q5 FY. Wcześniej A4 B8, A6 C7. Cytuj
lipenson Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich:) Pozdrawiam ze świeżutko kupionego Audi A6 b7 Jeździ się tym niesamowicie.. Cytuj
zielek Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca Cześć mam na imię Patryk od 2 lat mam audi a3 8v 2015 2.0 tfsi z USA Cytuj
kostiak Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca Siemanko Kupiłem q3 2021 1.5 tfsi od ''kobiety'' i było zamulone. 1 etap zrobiony nowe swiece, umyty silnik, rozebrane doloty i wyczyszczone - byl węgiel na 50 tys przebiegu i czujnik stukowy sie zacinal - brud. Moc wrocila spalanie spadlo i wlacza sie miekka hybryda czesciej po czyszczeniu . Plukanka wlana taka na 1000 km przed wymiana. 2 etap jak olej zmienie to ceratec i chip box z v-tech i bedzie elegancko. dodatkowo zaloze emulator gazu zeby na drive nie przyspieszal jak zolw. tylko od razu Cytuj
grzdyl7 Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca Uszanowanie, od roku ujeżdżam A4 quattro w dyzlu rocznik 2017. pozdrawiam z Zamościa Cytuj
dawid198 Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca Hejka , szczęśliwy posiadacz a6c7 pozdrawia Cytuj
Mlody2212 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Witam ,posiadam audi a4 b9 2020 r 2.0 tdi 190 ps pozdrawiam Cytuj
Deba Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Witam Mam na imię Jacek jestem użytkownikiem A6C7 3.0TDI oraz nowego Q3 SB 2.0 TDI. Wcześniej A6C6 2.7 TDI. Witam wszystkich Forumowiczów Cytuj
Elpro123 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Witam, posiadam Audi A6 C8 45 TFSI Quattro S tronic - rok 2019 Cytuj
pxmxc Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Cześć !! mam na imię Paweł. Miałem a4 b5 1.8T / A4 B 8.5 2.0 TDI / A8 D3 4.2 DFM Aktualnie płynie do mnie Q5 8R 2.0 TFSI Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Kajman Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca Witam Jestem nowy. Czujnik nr1 ciśnienia hamulcowego? Jak to się koduje Cytuj
hooded Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca Witam, posiadam A3 8PA Spb, Pozdrawiam. Cytuj
Maker00 Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca Witam, jestem użytkownikiem Audi Q7 z 2006 roku. Cytuj
Makuch Grzegorz Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Witam wszystkich posiadaczy i miłosników Audi. Na imie mam Grzegorz. Od kilku tygodni jestem posiadaczem A6 C8 40 TDI. Cytuj
xdaro1988x Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Cześć, mam na imię Darek, jestem z Elbląga, posiadam AUDI Q5 2.0 TDI 150KM. Cytuj
Adrian563112 Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Witam jestem nowym użytkownikiem forum . Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi