BladzacyWmgle Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Witam pany i serdecznie zapraszam do przeczytania mojego nowego tematu. Cytuj
kubabanka Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Witam wszystkich serdecznie, jestem Kuba Audi Q5 80a 2023r 2.0 TFSI 265KM <3<3 Cytuj
Szachmat83 Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Witam. Jestem posiadaczem od roku audi q5 z 2019 roku. Rynek kanadyjski 2.0 Tfsi Cytuj
DeArni Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Witam, Cieszę się, że jest takie forum, bo chociaż jestem mechanikiem to wolę słuchać innych niż popełniać błędy. Będę czerpał z Waszej wiedzy za co z góry dziękuję, DeArni Cytuj
winoxxx Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca Witam. Nazywam się Dawid. Posiadam Audi Q7 2012 3.0tdi 245km. Pozdrawiam Cytuj
kaja.71 Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam serdecznie Mam na imię Marzena i właśnie nabyłam Audi q7 2011 Liczę na owocną współpracę Cytuj
AdamGw Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca Cześć, witam wszystkich użytkowników Audi. Obecnie posiadam A3 8Y oraz A6 C8. Cytuj
Wugo92 Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca Witam wszystkich Aktualnie oczekuje na transport mojej A5 z USA. Jestem bardzo zaciekawiony i potrzebuje kilka porad, mam nadzieje że tutaj będę w stanie je uzyskać. Pozdrawiam. Cytuj
tomas1981 Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca Witam mam na imię Tomek i właśnie zakupiłem Audi A4 allroad 2016 rok Cytuj
BolzZ Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca Dzień dobry. Jeżdżę A7 C8 55TFSI. Pozdrawiam Paweł Cytuj
Tomekjar66 Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca Witam wszystkich właścicieli samochodów marki Audi i życzę bezproblemowej eksploatacji Cytuj
SeymourCaf Opublikowano 1 Lipca Zgłoś Opublikowano 1 Lipca Seeking a high-quality marketing digital? Look no further! [url=https://seo-sea.marketing/] Contact us today and let's boost your brand visibility together.[/url] Cytuj
Prezes72 Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Opublikowano 2 Lipca Witam z Polski. A5 Sportback, 1.8 170 km, 2012. Cytuj
jmpdesign Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Opublikowano 2 Lipca Cześć, tu Jarek. Od paru dni użytkownik Audi A3 8L po FL z 2002 (1.6 75kW). W samochodzie masa rzeczy do zrobienia więc forum się przyda Jestem z Krakowa (NH). Cytuj
wwojtek.pl Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Opublikowano 2 Lipca Cześć Już za chwilę będę posiadaczem pojazdu marki Audi Cytuj
free_on Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Opublikowano 3 Lipca Witam stałem się szczęśliwym posiadaczem c8. Tomek Cytuj
Jacko-23 Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Opublikowano 4 Lipca Hej, mam na imię Jacek, auto Audi Q7 2015 3.0 TFSI. Cytuj
jolka95 Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Opublikowano 4 Lipca Cześć, tutaj Jolka - świeżo upieczona właścicielka wymarzonej A3 Wersja 8V z 2017 roku, benzynka 1.4 tfsi Cytuj
Pawel213 Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Opublikowano 4 Lipca Witam wszystkich serdecznie. Jednocześnie proszę o pomoc w moim temacie Cytuj
loveishere Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Opublikowano 4 Lipca Witam mam na imię Maciej, Jestem posiadaczem Audi A8 8P 1,6 benzyna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi