jender Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Opublikowano 10 Lipca Dzień dobry Wszystkim, na forum trafiłem, ponieważ szukam auta i chciałbym zrobić przed zakupem rozeznanie co do modelu. Dealerzy wszystkiego nie mówią Pozdrawiam Wszystkich Cytuj
korni218 Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Opublikowano 10 Lipca Witajcie mam na imię Mateusz, właśnie zakupiłem pierwsze w ,yciu Audi a padło na model A5 Sportback 2.0 tfsi z 2010r. Mam nadzieję że odnajdę tutaj odpowiedI na nurtujące m ie pytania i będziemy miło spędzać czas. Pozdrawiam Cytuj
Laso Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Opublikowano 11 Lipca W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem Grzegorz jeżdżę a4b7 2,0 tdi Cytuj
ZAJCEW Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Opublikowano 12 Lipca Witam Wszystkich. Właśnie rozpoczynam swoją przygodę z AUDI. Na początek A6 C7 2016r Mam nadzieję, że w końcu mam to, czego potrzebuję. Cytuj
Michał1988 Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Opublikowano 13 Lipca Cześć, Nazywam się Michał Pierwsze moje Audi A6, 2.0 45 TFSI mHEV 2023 Cytuj
BartekKa Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Opublikowano 13 Lipca Witam wszystkich. Mam na imię Bartek. Jestem z Tarnowa. Posiadam A4 avant 2013 diesel i Q5 2017 benzyna. Cytuj
karas2002 Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Opublikowano 13 Lipca Hejo! Jestem Wojtek. Mieszkam w Łodzi i właśnie organizuję zakup B9 final edition w wersji „bieda ogryzek edition”. Cytuj
MaEL255 Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Opublikowano 13 Lipca Witam Wszystkich serdecznie. Od marca jestem posiadaczem Audi S5 3.0 TFSI z 2012 roku. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj
Zybi69 Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Opublikowano 13 Lipca W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jeżdżę audi q5 Cytuj
Odyniec777 Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Opublikowano 13 Lipca Cześć. Mam na imię Włodek Od niedawna jeżdżę Audi a5 z 2020 r. 35 TFSI Cytuj
Przemas19_79 Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Opublikowano 13 Lipca Witam serdecznie, Mam na imię Przemek i jestem szczęśliwym i młodym posiadaczem A6 C8 40 TDI. Cytuj
marcelfed Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca Witajcie, jestem Marcel, Audi A4 Avant B9 z 2017 Pozdrawiam z lubuskiego! Cytuj
franekxxxxx Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca Witam, mam na imię Franek Moje auto to Audi A7 2020 Cytuj
Michał Audi Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca Witam, Mój nowy nabytek to Audi A6 C8. pozdrawiam Michał Cytuj
Ted11 Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca (edytowane) Witam wszystkich, od dziś cieszę się Audi Q3 Sportback Sline 35 TFSI etronic 2024. Po ponad 20l zmieniłem markę z Renault (ostatnim był Megane4 1.3 GTline) I mam nadzieję, że się nie zawiodę. Edytowane 15 Lipca przez Ted11 Cytuj
mistersix Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca Witam wszystkich. Od miesiąca jestem posiadaczem a4 z 2013 roku :). Cytuj
ADMIR Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Opublikowano 16 Lipca W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Witam serdecznie. Mam na imię Arek i jestem szczęliwym posiadaczem Audi Q7. Cytuj
tadek50 Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Opublikowano 16 Lipca tadek 50! Wczoraj zostałem właścicielom Q3 i myślę że dowiem się na tym forum ciekawych rzeczy o tym samochodzie . Cytuj
rexmundi28 Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Opublikowano 16 Lipca Witam, Mam na imię Bartek. Jestem świeżym posiadaczem Audi Q5 40 TFSi 204. Mam nadzieję że dzięki forum uda mi się lepiej poznać nowy nabytek Cytuj
jjvol.22 Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Hej, od kilku tygodni jestem posiadaczem dwóch A4 B5 (składam w jeden) Liczę, że forum pomoże mi jak napotkam trudność. P.S. będę miał kilka części do odsprzedania ponieważ nie wszystko będzie mi potrzebne. Edytowane 17 Lipca przez jjvol.22 Błąd gramatyczny Cytuj
michlan87 Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Opublikowano 17 Lipca Siemka, przymierzam się do kupna a4 b7, chciałem zaczerpnąć wiedzy z forum :) Cytuj
D7LEOF Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Opublikowano 17 Lipca Witam , Jestem posiadaczem Audi A7 z 2023 roku (2.0 TDI QUATTRO SLINE) Pozdrawiam Jarek Cytuj
Stobies Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Opublikowano 17 Lipca Witam, z tej strony Adrian, od niedawna użytkownik Audi Q5 fy.To moje pierwsze Audi i jak narazie jestem zadowolony po przesiadce z X3 zobaczymy jak będzie dalej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi