Tomi1985 Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Opublikowano 18 Lipca Witam jestem Tomek. Mam audi q5 2010 tdi 125kw Cytuj
piotreqm Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Opublikowano 18 Lipca Dzień dobry, Piotr, jeżdżę czarnym Q3 8U od niedawna Cytuj
oiotr Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Opublikowano 18 Lipca W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam audi Q5 2017 r chcę dołączyć do grupy Cytuj
Pooll Opublikowano 19 Lipca Zgłoś Opublikowano 19 Lipca Witam, mam na imię Krzysiek, jestem z podkarpacia, od 8-iu lat jeżdżę Audi - do niedawna moim poczciwym i niezawodnym A4 (B6) z 2004 r., a od kilku dni Q3 2,0 TDI Quatro (z 2014 r.). Życzyłbym sobie i innym użytkownikom Q3-i, żeby była równie niezawodna jak moja staruszka A4-ka. Pozdrawiam! Cytuj
locostyle Opublikowano 19 Lipca Zgłoś Opublikowano 19 Lipca Siemanko! Jestem Kamil z opolskiego, na codzień śmigam skodą ale mam też a6 c7. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj
pawelcichy Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca Witam. Nazywam się Paweł, jeżdżę A7 3.0 tdi 2014r Cytuj
lelo83 Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca Witam. Jestem Daniel od niedawna jeżdże audi A6 Cytuj
wojtek81 Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca Witam jestem Wojtek Posiadam A4 B7 Q 2.0Tdi BPW Czasami borykam się z problemami swojej Audi Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Lukaszpiotr181 Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca Witam Jestem Łukasz posiadam od 8 lat A3 8p Mam nadzieję ze pomożecie mi w moim problemie :) Cytuj
Popiołek Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca Witam Jestem Krzysiek ze Świętokrzyskiego. Witam wszystkich. Cytuj
pamas Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca Cześć, jestem Maciek witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj
Kamila_kzn1 Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Opublikowano 22 Lipca Hej, A4 sedan 2018, 2.0 tfsi, 252 km Cytuj
DanielA4 Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Opublikowano 23 Lipca Witam, Daniel z Warszawy Audi A4 B5. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Jerry1155 Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Opublikowano 23 Lipca Witam wszystkich Jestem nowy w rodzinie Audi Nabyłem A5 Coupe 40tfsi dwa tygodnie temu Jestem z Gdańska Cytuj
audia5opole Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Opublikowano 24 Lipca Cześć, witam wszystkich, od 5l jezdze moim ukochanym białym Audi A5 2.7tdi z 2007r. Pozdrawiam :) Cytuj
rhaaziel Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Opublikowano 25 Lipca Hejka, Przemek z tej strony, wyjątkowo nie kierowca a pasażer A3 8Y 1.5 150. Pozdrawiam wszystkie koleżanki i kolegów. Cytuj
Kosmacz52 Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca Cześć, Jestem Tomasz, od pół roku jeżdżę A4 Avant B9 w wersji 40 TFSI MH Pozdrawiam Serdecznie Cytuj
karol1980 Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca (edytowane) Witam Karol jestem z Warszawy posiadam A5 2.0TFSi Samochód jest moim oczkiem w głowie ..... Bo długo się takiego auta szukałem ,cały w oryginalnym lakierze, lakier w stanie perfekcyjnym zero rysek czy zadrapań,skóry jak nowe .Cały serwis tylko w Audi ostatni przegląd w Kwietniu 2024r Edytowane 26 Lipca przez karol1980 Cytuj
awan_tura Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca Cześć, nazywam się Jacek i witam wszystkich forumowiczów Cytuj
Binek94 Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Opublikowano 28 Lipca Cześć, nazywam się Bartek, aktualnie jeżdżę Golfem V 1.9 TDI 105km, przymierzam się do zakupu audi a3 8V Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi