popino Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Opublikowano 28 Lipca Witam, Piotr... jeżdżę już trzecim z kolei Audi A4...tym razem padło na Allroad 2.0TDI z 2020 roku Cytuj
Leon777 Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Opublikowano 28 Lipca Siema, jestem Michał, od dzisiaj jestem posiadaczem Audi A3 8V 2013 1.4TFSI S-tronic i chciałbym sie dowiedzieć jak o nie dbać i co z nim można zrobić :p Cytuj
tjacek Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Opublikowano 29 Lipca Cześć, Mam na imię Jacek. Od 9 lat mam Audi A5 2.0 TFSI. Na dniach wjeżdża Q5 Sportback 55 TFSIe. Jako, że to jedyne forum jakie znalazłem o Q5 postanowiłem się zarejestrować aby wymieniać się doświadczeniami i pewnie zadać sporo pytań o to auto obecnym użytkownikom. Cytuj
orzeł86 Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Opublikowano 29 Lipca Witam nazywam się Wojciech od ² dni jestem użytkownikiem Audi A4 B9. Cytuj
damarko1971 Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Opublikowano 30 Lipca witam, zaczynam przygodę z Audi, w tym wypadku jest to A6 C8 avant Cytuj
TomA8 Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Opublikowano 30 Lipca Witam Wszystkich Od niedawna jestem posiadaczem A8L D4 dlatego tez postanowilem dolaczyc do szacownego grona. z powazaniem Tomasz Cytuj
desom Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Opublikowano 30 Lipca Cześć Z tej strony Mateusz, od jakiegoś czasu posiadam S3 8V dlatego postanowiłem się tu pojawić. Cytuj
Bary1 Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Opublikowano 31 Lipca Witam wszystkich. W najbliższych dniach kupuję swoje pierwsze Q5. Musze wiec się najpierw jego prawie od nowa ....nauczyć. Nawet jeśli to jest mój w życiu chyba 10 samochód. Fajnie, ze zamieściliście instrukcje obsługi . Cytuj
ryku Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Opublikowano 31 Lipca Witam Mam na imie Przemek i jestem użytkownikiem a3 8v e-tron Cytuj
pavelow Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia Hej, Mam na imię Paweł. Posiada A6 C7 z 2014 r. 190 km Cytuj
Bronek44 Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia Witam, Od kilku m-cy jeżdżę Audi A6C8. Wcześniej miałam Audi80, 90, 100, A4, A6C7 a teraz A6C8. Pochodzę z Małopolski. Cytuj
Mariusa Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia Cześć . Wszystkim. Zmieniłem A6C7 TDI 2.0 NA Q5 TDI 2.0 DLATEGO zmieniam też forum. Pozdrawiam Wszystkich. Mariusz. Cytuj
Zbibud Opublikowano 2 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia Witam wszystkich właśnie przesiadłem się z q3 na q5 2018 2.0 tfsi Cytuj
Dawiddz032 Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia Witam Audi A7 (2011r) 3.0 TFSI Pozdrawiam Cytuj
marklampy Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia witam wszystkich u,zytkowników forum audi Q7.mam na imie Marek pozdrawiam Cytuj
Michalb1992 Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia Witam, nazywam się Michał, mam Audi q5 Cytuj
jozekcwik Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia Siema Jestem Józek Z marką Audi od 2012 roku A4 B5 B5 B8 Q5 8RB Pozdrawiam Cytuj
maxflo3 Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia Cześć, jestem Tomek, Audi A4 B9 2018 r. kombi Cytuj
Darj Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia Cześć, przesiadam się z A6 C5 na A6 C6 kombi Cytuj
jagodka26 Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia Witam , od 5 lat jestem posiadaczką marki audi, a od wczoraj w moich rękach A6 C7 3.0tdi 245KM Cytuj
Leos_1973 Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia Cześć , pozdrawiam serdecznie wszystkich klubowiczów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi