lesio80 Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia Witam forumowiczów, obecnie A6 C8 Avant, zjeździłem już klika różnych marek aut, a z audi to: A4 B6 - 2,5tdi-180 manual, 1,9-130 manual, A4 B7 - 2.0tdi-170 manual, A6 C6 - 3.0tfsi-255 automat, Q7 4L - 3.0tdi-240 automat, Cytuj
Zielony Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia Siemka jestem Adrian Swoją przygodę z Audi A3 8P 1.6 mpi zacząłem w 2022 jako moje drugie auto i jestem zadowolony z zakupu Cytuj
andżi6491 Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia Witam. Nazywam się Andrzej od kilku dni jestem posiadaczem Audi Q5 3.0 tdi Cytuj
BodSaw Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia Cześć Wszystkim !!! Na imię mam Bogdan i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A8L Cytuj
WuiHa Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia Witam, Jestem Hubert. Jestem świeżym posiadaczem Audi A4 B8 2.0TDI Pochodzę z woj. małopolskiego. Jest to moje pierwsze Audi po 8 letniej historii z Japońcami. Cytuj
Hubcze Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia Witam szanownych. Mieszkam w okolicy Warszawy, obecnie jeżdżę Audi Q5 8R FL, 3.0TFSI. Pozdrawiam Hubert. Cytuj
ralen Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia Cześć, jestem Łukasz Zarejestrowałem się na forum z uwagi posiadania A3 8Y 1.5 TFSI. Serdeczne pozdro dla pozostałych klubowiczów ! Ralen Cytuj
yes Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia Witam! Niedawo nabylem a4b7 2.0 tfsi quattro bgb. Jestem z Katowic i chętnie skorzystam z Waszej pomocy i wiedzy jak i podzielę się swoim doświadczeniem. Cytuj
Rafal21976 Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia Witam, jestem Rafał i posiadam Audi A6 C7 z 2017 roku.. pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi.. Cytuj
Grzegorz 75 Opublikowano 8 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia Witam. Od ponad 4 miesięcy jestem właścicielem Audi Q3 35 TFSI z rocznika 2019. Wcześniej również byłem posiadaczem Audi Q3 tylko że 4x4 z silnikiem 1.9 Tdi rocznik 2014. Cytuj
meroni Opublikowano 8 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia Witam. Jestem posiadaczem Audi a5 2013 rok. Pozdrawiam Cytuj
zbyszekwm Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia Witam Jestem posiadaczem A6C7 2.0 TFSI QUATTRO SEDAN z 2018r. Cytuj
lukasz1117 Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia Witam wszystkich! Mam na imei Łukasz, aktualne posiadam Audi Q5 FY z 2017r, przesiadka z Q7 4M. Zamiłowanie do Marki pozostało i niebawem przejdziemy na SQ5 FY. Dzięki za przyjęcie do grupy. Pozdrawiam Cytuj
AntasKa Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia Witam, od wczoraj jestem nabywca Audi a3 sportback 1.6 TDI 2017 rok. Pierwsze wrażenia z jazdy - super. Jestem zachwycona. Pochodzę z Lubelskiego . Klub audi znam i śledzę już od kilku lat ( bez rejestracji użytkownika ) . Kilkukrotnie wasze posty pomogły przy naprawach auta mojego taty za co serdecznie Wam dziękuję . Cytuj
Lukasz_Q5sportback35tdi Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia Cześć Wszystkim, Jestem Łukasz i od 09.08.2024 (godzina 12:25) jestem posiadaczem mojego pierwszego Q5 Sportback Do później na Forum! Cytuj
Rysiek05 Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia Witam Rozpoczynam przygodę z Audi. Na początek A3 8Y 1.5 TFSI. Pozdrawiam wszystkich. Rysiek Cytuj
golmarcin Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia Cześć, Właśnie stałem się posiadaczem mojego pierwszego Audi! Mam nadzieję, że to będzie świetna przygoda, a forum pozwoli na w pełni wykorzystanie auta Pozdrawiam, Marcin Cytuj
krisk500 Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia Cześć, Chcę kupić Q5 8R pozdrawiam Kris Cytuj
SneakyRaven Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia Witam wszystkich. Kupiłam swój pierwszy samochód tydzień temu - Audi A4 B6 1.6 2001r. Cytuj
slawek2915 Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia Witam, Sławek z tej strony Po kilku latach przerwy powracam do marki Audi. Tym razem planuję Q3 lub Q3 Sportback. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj
liwaldi Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia Cześć witam wszystkim mam na imię waldek i jestem posiadaczem audi q5 Cytuj
Jerzy.K Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia Jestem Jerzy od tygodnia jestem posiadaczem Audi q3 i próbuje się dowiedzieć coś na temat tego wynalazku. Posiadam instrukcje tylko po niemiecku a więc niewiele ona mi się przydaje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi