Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów,

obecnie A6 C8 Avant, 

zjeździłem już klika różnych marek aut, a z audi to:

A4 B6 - 2,5tdi-180 manual, 1,9-130 manual,

A4 B7 - 2.0tdi-170 manual,

A6 C6 - 3.0tfsi-255 automat,

Q7 4L - 3.0tdi-240 automat,

Opublikowano

Siemka jestem Adrian 

Swoją przygodę z Audi A3 8P 1.6 mpi zacząłem w 2022 jako moje drugie auto i jestem zadowolony z zakupu  :D

Opublikowano

Cześć Wszystkim !!!

Na imię mam Bogdan i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A8L :)

Opublikowano

Witam,

Jestem Hubert.

Jestem świeżym posiadaczem Audi A4 B8 2.0TDI

Pochodzę z woj. małopolskiego.

Jest to moje pierwsze Audi po 8 letniej historii z Japońcami.

:siema:

Opublikowano

Witam szanownych. Mieszkam w okolicy Warszawy, obecnie jeżdżę Audi Q5 8R FL, 3.0TFSI.

Pozdrawiam Hubert.

Opublikowano

Cześć, jestem Łukasz ;)

Zarejestrowałem się na forum z uwagi posiadania A3 8Y 1.5 TFSI.
Serdeczne pozdro dla pozostałych klubowiczów !

Ralen

Opublikowano

Witam! Niedawo nabylem a4b7 2.0 tfsi quattro bgb. Jestem z Katowic i chętnie skorzystam z Waszej pomocy i  wiedzy jak i podzielę się swoim doświadczeniem.

Opublikowano

Witam. Od ponad 4 miesięcy jestem właścicielem Audi Q3 35 TFSI z rocznika 2019. Wcześniej również byłem posiadaczem Audi Q3 tylko że 4x4 z silnikiem 1.9 Tdi rocznik 2014.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam na imei Łukasz, aktualne posiadam Audi Q5 FY z 2017r, przesiadka z Q7 4M. Zamiłowanie do Marki pozostało i niebawem przejdziemy na SQ5 FY. Dzięki za przyjęcie do grupy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

od wczoraj jestem nabywca Audi a3 sportback 1.6 TDI 2017 rok. Pierwsze wrażenia z jazdy - super. Jestem zachwycona. 

Pochodzę z Lubelskiego . Klub audi znam i śledzę już od kilku lat ( bez rejestracji użytkownika ) . Kilkukrotnie wasze posty pomogły przy naprawach auta mojego taty za co serdecznie Wam dziękuję . 

Opublikowano

Witam

Rozpoczynam przygodę z Audi. Na początek A3 8Y 1.5 TFSI.

Pozdrawiam wszystkich.

Rysiek

Opublikowano

Cześć, 

Właśnie stałem się posiadaczem mojego pierwszego Audi! 

Mam nadzieję, że to będzie świetna przygoda, a forum pozwoli na w pełni wykorzystanie auta :)

Pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano

Witam, Sławek z tej strony :) Po kilku latach przerwy powracam do marki Audi. Tym razem planuję Q3 lub Q3 Sportback.

Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

Jestem Jerzy od tygodnia jestem posiadaczem Audi q3 i próbuje się dowiedzieć coś na temat tego wynalazku. Posiadam instrukcje tylko po niemiecku a więc niewiele ona mi się przydaje.:hangloose: