Leon 22 Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia Witam wszystkich użytkowników i pasjonatów samochodów marki Audi. Jestem od marca użytkownikiem Audi Q2 S Line 1.4 STronic z 2017r Cytuj
Tommy44 Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia Witam, Tomasz z tej strony, zadowolony użytkownik A6 C8 50 TDI...Przez cztery lata przejechałem wygodnie prawie 140 000 km... Cytuj
Kiju Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia Cześć, mam na imię Paweł. Od miesiąca jeżdzę A4B9 w wersji Avant z 2.0 TDI. Zamierzam tu pozostać na dłużej :) Piątka! Cytuj
Barton Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia Cześć wszystkim Mam nadzieję, że już niedługo dołączę do Was w pełni. Próbuje upolować jakąś fajną q5 Cytuj
Fkbp Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia Dzień dobry, Nowy użytkownik A1 2024 z Krakowa. Cytuj
Heinz Opublikowano 1 Września Zgłoś Opublikowano 1 Września Dzień dobry, Były użytkownik A4 b5, może przyszły jakiegoś Q. Cytuj
Shreq Opublikowano 1 Września Zgłoś Opublikowano 1 Września Witam, Jestem Tomek i powoli przymierzam się do Q3 po 2020 roku. Pozdrawiam Cytuj
marek12345 Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września Witam mam na imie Marek posiadam od miesiaca audi a6 c7 ultra no i mam problem podczas przyspieszania na 7 biegu szarpie samochodem czy moglby mi ktos pomodz podpinanie komputera nic nie daje zadnych bledow Cytuj
Jacek Szlufik Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września WItam, Nazywam się Jacek Szlufik. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q3 2,0 TFSI. Wszystkich serdecznie Pozdrawiam Cytuj
Przem123 Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września Cześć, mam na imię Przemek i właśnie zmieniłem A6C5 na A6C8. Pozdrawiam całą grupę! Cytuj
camel77 Opublikowano 3 Września Zgłoś Opublikowano 3 Września Wiatam, mam na imię Rafał i witam wszystkich Cytuj
janek1969 Opublikowano 4 Września Zgłoś Opublikowano 4 Września Cześć, Posiadam od miesiąca Audi A3 8V 1,4 z 2013 r. z silnikiem CMBA. Cytuj
Don Pablo Opublikowano 4 Września Zgłoś Opublikowano 4 Września Muczios Gracias wariaty Jestem Darek i pomieszkuje sobie w DE. Pozdr dla wszystkich Cytuj
JacekC1 Opublikowano 4 Września Zgłoś Opublikowano 4 Września Witam, mam na imię Jacek, jeżdżę 12-letnim Audi Q3 Quattro Cytuj
szakallll Opublikowano 4 Września Zgłoś Opublikowano 4 Września Witam, Mariusz z Lodzi posiadacz Q5 2021 45tfsi, Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj
damilo Opublikowano 4 Września Zgłoś Opublikowano 4 Września Witam. Wymarzone Audi Q3 2.0 TFSI :) Cytuj
nowy1234 Opublikowano 5 Września Zgłoś Opublikowano 5 Września czesc, czekam wlasnie na odbior A4b9 avant. do zobaczenia na forum! Cytuj
TSA Opublikowano 5 Września Zgłoś Opublikowano 5 Września (edytowane) Witam mam na imie Tomek jestem nowym właścicielem Q5 2018 R 190KM WOJ ŁÓDZKIE Edytowane 17 Września przez TSA Cytuj
Dino Opublikowano 6 Września Zgłoś Opublikowano 6 Września Dzień dobry wszystkim, jestem Szymon. Jeżdżę Q5, w planach jest A4B5 na tor. Audi cenię głównie przez napęd Quatro i to że części są jak klocki LEGO. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
jkarasin Opublikowano 7 Września Zgłoś Opublikowano 7 Września Witam. Planuje zakup A7 b8, szukam info.Pozdrawiam Jacek Cytuj
erek22 Opublikowano 7 Września Zgłoś Opublikowano 7 Września Cześć, świeżo po zakupie Audi A6 C6 2.8 FSI Quattrro 2008 rok. Szukam ewentualnej pomocy i informacji. Pozdrawiam, Łukasz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi