peress133 Opublikowano 16 Września Zgłoś Opublikowano 16 Września Witam wszystkich jestem posiadaczem audi q7 2011r Cytuj
Jessica Opublikowano 17 Września Zgłoś Opublikowano 17 Września Cześć, jestem użytkownikiem A8 D5 oraz S5 8w Cytuj
dawidszmidt2 Opublikowano 18 Września Zgłoś Opublikowano 18 Września Cześć. Jestem Dawid. Jeżdżę a5 3.0tdi. Fanatyk audi. :) Cytuj
Piotrekkropa Opublikowano 18 Września Zgłoś Opublikowano 18 Września Cześć, Właśnie zakupione audi q5 czeka na forumowe porady:) Piotr Cytuj
grubydominik Opublikowano 18 Września Zgłoś Opublikowano 18 Września Część. Nazywam się Dominik Cytuj
T0MEK77 Opublikowano 18 Września Zgłoś Opublikowano 18 Września Hejka jestem Tomek Jeżdżę audi q5 2.0 TDI 190KM 2020r. Cytuj
WesleyVr6 Opublikowano 19 Września Zgłoś Opublikowano 19 Września Hej, nazywam się Przemek i od lat lubuję się w Audi, aktualnie Q5 80A 2.0 TFSI. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj
Bladyjpstyl Opublikowano 19 Września Zgłoś Opublikowano 19 Września Siema Nazywam się Tomek kupiłem właśnie A3 oo i chętnie zapoznam się z tym autem Cytuj
Adi70 Opublikowano 19 Września Zgłoś Opublikowano 19 Września Cześć Jestem Adam, mieszkam w Olkuszu województwo Małopolskie Jeżdżę Audi A3 8L 1.6 z 2001r Właśnie kupiłem A4 B7 2.0 z 2006r Mam jeszcze Skodę Felicje 1.6 z 2000r Oczywiście wszystko w bęzynie Pozdrawiam wszystkich Cytuj
Rom Woj Opublikowano 20 Września Zgłoś Opublikowano 20 Września W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć wszystkim klubowiczom, mam na imię Roman i jestem z Wielkopolski. Od paru ładnych lat jeżdżę autami marki Audi, a obecnie posiadam Q5 FY. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Pawel72 Opublikowano 20 Września Zgłoś Opublikowano 20 Września Witam, Paweł ,świeży użytkownik Audi Q5 Cytuj
mozoq5 Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września W dniu 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj
Klon242109 Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września Cześć jestem tu nowy. Mam nadzieje że to forum pomoże mi w znalezieniu odp. na moje pytania. Cytuj
Bednar1991 Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września Cześć, tu Kuba. Od 8 lat jeżdżę TT a od kilku dni Q5. Pozdro. Cytuj
mamaudi Opublikowano 22 Września Zgłoś Opublikowano 22 Września WITAM ! JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM AUDI A6 2006 R pozdrawiam Cytuj
Janosik17 Opublikowano 22 Września Zgłoś Opublikowano 22 Września Witam Paweł z Małopolski obecnie q5 Fy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi