Dawid Seifert Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia część, mam na imię dawid i jeżdżę od 1 mc audi a 6 rok 202o Cytuj
japil Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia Cześć Janusz, Gdańsk Q5 Sportback, 2,0 TFSI, 2024 Cytuj
Paweł p Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia Cześć, tu Paweł. Lubelskie. Audi q3, 2.0 TFSI, 2017, USA. Cytuj
yanusz Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia Witam,mam na imie Janusz.Jezdze A6 C5 avant allroad 2.5 tdi 180KM rok 2003.Kupiony we Francji najechane 197tys udokumentowane.Mieszkam w Zabrzu. Cytuj
Paweł28 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia Witam, mam na imię Paweł i właśnie kupiłem Audi A6. Pozdrawiam. Cytuj
DeadGambler Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Witam. Jestem od niedawna posiadaczem Audi a3 8P 1.9tdi z 2003 r. Mam kilka pytań i chętnie skorzystam z porad użytkowników. Pozdrawiam Cytuj
Ignacy Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Jestem Ignacy od ponad 20 lat jeżdżę Audi, teraz mam Q5 i chcę być aktywny na Forum:) Pozdrawiam Cytuj
cz3ski Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia Cześć wszystkim Mam na imię Damian i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 8R 2015 2.0 TDI Pozdrawiam. Cytuj
Marek1970 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia Cześć. Marek, Audi Q7 2.0 TFSI 2018 r. Cytuj
stolnik Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Witam Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj
rafik_klepka Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia Hej, Rafał aktualnie jezdze rowerem Cytuj
kojot999 Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego Cześć Mam na imię Marcin, od niedawna posiadam Audi SQ5 2020. Mam nadzieję dzielić się moją wiedzą i wymieniać informacjami z innymi forumowiczami. Pozdrawiam Cytuj
Gaben Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Witam wszystkich, jestem Gabriel Jestem z Podlasia. Jeżdżę czarną A5 2008r. 3.0tdi quattro. Te auto było moim marzeniem <3 Mam też A4 B6 cabrio 2003r. 2.4 benz, które kupiłem jako letni chillwagon Cytuj
moimzdaniem Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Witam Jestem posiadaczem Audi Q5 z rocznika 2018 FY wczesniej mialem Audi A4. Troche starszy wiekowo jestem i mazylem o SUV ie.Lepsze wysiadanie oraz komfort jazdy Pozdrawiam wszystkich Cytuj
Kamil84 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Dzień dobry, Kamil nowy użytkownik, od jakiegoś czasu fan marki, a od niedawna użytkownik Audi A4 B9 allroad 2.0 tfsi. Cytuj
kriss.z Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Witam. od 8 miesiecy posiadam a6c7 avant 2017 . Fajne auto . Pozdrowienia z Irlandi Północnej. Cytuj
aeudi Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Witam, Audi Q3 2013, wcześniej A4 B5 Avant przez 15 lat. Pomorskie. Edytowane 3 Lutego przez aeudi Cytuj
dj101 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Opublikowano 3 Lutego Dzień dobry, Mam na imię Darek, od 8 lat jeżdżę Audi A6 C6 3.0 TDI Tiptronic 4x4. Czysta przyjemność prowadzenia. Cytuj
szymkul Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego Witam Forumowiczów, z tej strony Szymon, Kraków, jeżdżę Q7 4M. Cytuj
telekom77 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Dziadek 72 lata , Audi A4B7 tez stary Podoba się mojej żonie i już . Cytuj
Fredro84 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego Witam Forumowiczów, od pół roku zadowolony posiadacz Audi Q5 FYII 45 TFSI mHEV. Pozdrawiam Cytuj
krystan Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego Witam, Nie jestem pewny czy robie dobrze czy zle ale sprowadzam A6 C8 z Niemiec. Jeszcze nie zaplacilem ale podpisalem umowe wstepna z odbiorem za pare dni. Za konstruktywne komentarze z gory dziekuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi