Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam na imie Janusz.Jezdze A6 C5 avant allroad 2.5 tdi 180KM rok 2003.Kupiony we Francji najechane 197tys udokumentowane.Mieszkam w Zabrzu.

Opublikowano

Witam. 

Jestem od niedawna posiadaczem Audi a3 8P 1.9tdi z 2003 r. Mam kilka pytań i chętnie skorzystam z porad użytkowników. 

Pozdrawiam 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam Jestem Ignacy od ponad 20 lat jeżdżę Audi, teraz mam Q5 i chcę być aktywny na Forum:) Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć wszystkim :)

Mam na imię Damian i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 8R 2015 2.0 TDI 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam
Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Cześć

Mam na imię Marcin, od niedawna posiadam Audi SQ5 2020.
Mam nadzieję dzielić się moją wiedzą i wymieniać informacjami z innymi forumowiczami.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem Gabriel ;)

Jestem z Podlasia.
Jeżdżę czarną A5 2008r. 3.0tdi quattro. Te auto było moim marzeniem <3 

Mam też A4 B6 cabrio 2003r. 2.4 benz, które kupiłem jako letni chillwagon ;) 

Opublikowano

Witam

Jestem posiadaczem Audi Q5 z rocznika 2018 FY wczesniej mialem Audi A4.

Troche starszy wiekowo jestem i mazylem o SUV ie.Lepsze wysiadanie oraz 

komfort jazdy :)

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam.  od 8 miesiecy posiadam a6c7 avant 2017 . Fajne auto . Pozdrowienia z Irlandi Północnej.

Opublikowano (edytowane)

Witam, Audi Q3 2013, wcześniej A4 B5 Avant przez 15 lat. Pomorskie.

Edytowane przez aeudi
Opublikowano

Dzień dobry, 

Mam na imię Darek, od 8 lat jeżdżę Audi A6 C6 3.0 TDI Tiptronic 4x4. Czysta przyjemność prowadzenia. 

Opublikowano

Dziadek  72  lata , 

Audi A4B7  tez  stary 

Podoba się mojej żonie i już .

Opublikowano

Witam Forumowiczów,

od pół roku zadowolony posiadacz Audi Q5 FYII 45 TFSI mHEV.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Nie jestem pewny czy robie dobrze czy zle ale sprowadzam A6 C8 z Niemiec.

Jeszcze nie zaplacilem ale podpisalem umowe wstepna z odbiorem za pare dni.

Za konstruktywne komentarze z gory dziekuje