RaFFal Opublikowano Niedziela o 18:45 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 18:45 Witam jestem Rafał. Obecnie A4 B8. Poszukiwane A5 F5 Pozdrawiam Cytuj
Michu76 Opublikowano Niedziela o 19:11 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:11 Witam jeżdżę q5 fy 2018 2.0 tfsi Cytuj
Wiki 2 Opublikowano Niedziela o 19:34 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:34 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam na imię Wiktor Jestem posiadaczem A4 B9 benzyna 1,4. Zamieszkuję w lubuskim. Cytuj
kamil.binkis Opublikowano wczoraj o 06:34 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:34 Witam Kamil, świeży nabywca Q7 4L z Piły wielkopolskie. Pozdrawiam Cytuj
paproch1984 Opublikowano wczoraj o 06:36 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:36 Cześć. Piotr Q5 2011 2.0 TDI Cytuj
Robalk112 Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu Witam wszystkich stałem się posiadaczem Q5 wcześniej były A3,A4,A6 przez ostatnie lata były inne marki a teraz powrót do Audi. Pozdrawiam Robert Cytuj
Lukasz_vw Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Dzień dobry wszystkim. Posiadam Audi A6 B7 Avant, silnik 3,2, S-Tronic. Do napraw w Poznaniu polecam serwis samochodowy Tak Serwis https://www.takserwis.pl. Mają sieć z trzema serwisami w mieście i okolicach. Cytuj
PitB Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Cześć, z tej strony Piotrek. Właśnie stałem się szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem Audi Q3 z 2012 roku. pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi