jarekmarek Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 witam mam na imie Jarek od 3m-cy jezdze audi80, jestem technicznym analfabetą więc oczekuje wielu ciekawych i praktycznych porad,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukys Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 witam jestem mariusz,pochodzę z dąbrowy górniczejaktualnie w posiadaniu audi a4 b5 1996r.diselek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolki11 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam,mam na imię Rafał , od roku jestem posiadaczem Audi A4 B6 bardzo ciekawe forum ;D pozdrawiam wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam wszystkich AUDImaniaków,mam na imię Paweł, jezdze A4 Avant B6 1.9 TDIpozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 chris cały czas z Polski ,jestem od paru minut zarejestrowanym miłośnikiem Audichociaż wiek już stateczny ale duch ciągle młody witam serdecznie wszystkich współuczestnikówpozdrawiamchris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu86 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Hejka.Jestem Krzysiek, Audi A4 1.9 TDI 130 PS kupiłem nie dawno. Latem lubię polatać na dwóch kółkach. Interesuję się motoryzacją, muzyką. Pozdrawiam Wszystkich użytkowników forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzio Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam wszystkich forumowiczów. Na imię mam Edmund z zawodu jestem budowlańcem, mieszkam w Warszawie i jestem właścicielem nowo zakupionego Audi A3 2,0 TDI BMN 125/170 rocznik 2007.Dotychczas skorzystałem z VW Passata od miesiąca przesiadłem sie na moja małą A3.Samochód zakupiony we Francji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzio Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Na imię mam Edmund z zawodu jestem budowlańcem, mieszkam w Warszawie i jestem właścicielem nowo zakupionego Audi A3 2,0 TDI BMN 125/170 rocznik 2007.Dotychczas skorzystałem z VW Passata od miesiąca przesiadłem sie na moja małą A3.Samochód zakupiony we Francji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blantos Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam tu Marcin z Piły pozdrawiam wszystkich miłośników AUDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giant Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam wszystkich.Od kilku tygodni jestem posiadaczem A4 B6 1.9 TDI osobiście sprowadzonej z Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDIA6 Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam nazywam Grzesiek wlasnie zakupilem piekne A6 i mam nadzieje sie troche o nim dowiedziec pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamczesku Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam wszystkich forumowiczów,do usłyszenia na łamach konkretnych tematów.Pozdrawiam,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguslaw g Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel45 Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam,pozdrowienia, Audi A4 2.5 tdi quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drattewka Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam wszystkichjestem szczęśliwym posiadaczem a4 b6 z 2004r ze 130 konnym DIESLEM.Pochodzę z woj łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audifan Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam Wszystkich!Od miesiąca jeżdżę a8 4.2 1997. Na razie jest pysznie.Zobaczymy jak długo.Pozdrawiam,Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.trz Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam, mam na imie Andrzej i jezdze od okolo 2 lat audi b6 a4 1.8Q. Obecnie mieszkam w Kanadzie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i mam nadzieje ze mi sie tu spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ian Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Witam! Mieszkam na podkarpaciu, od paru miesięcy jestem posiadaczem audi A4 B5 1,9tdi. z automatyczną skrzynią biegów , która jest dla mnie po części zagadką , miło będzie wymienic informacje na temat tego modelu i innych , pozdrawiam! Edytowane 2 Listopada 2010 przez ian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamei66 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam wszystkich.audi allroad 2,7 t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imperatorek95 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Daniel aud a4 b6 1.9 tdi 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatecrasher Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 witam wszystkich forumowiczów !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bianconera Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) cześć, piszcie do mnie RaQ, od niedawna posiadam fajną A4 2.0i 20V, mam nadzieję że moja obecność na forum przyniesie obustronne korzyści pozdr Edytowane 2 Listopada 2010 przez bianconera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomy-01 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam wszystkich klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 witam wszystkich!jestem arek z lubuskiego,od kilku miechów posiadam a4 avant 1.9 130km rocznik 02'czekam z niecierpliwością na zlot.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki11 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam wszyskichmam na imię Łukasz jeżdżę a6 2400 v6 z 2001pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi