Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chris cały czas z Polski ,

jestem od paru minut zarejestrowanym miłośnikiem Audi

chociaż wiek już stateczny ale duch ciągle młody

witam serdecznie wszystkich współuczestników

pozdrawiam

chris :egyptian:

Opublikowano

Hejka.

Jestem Krzysiek, Audi A4 1.9 TDI 130 PS kupiłem nie dawno. Latem lubię polatać na dwóch kółkach. Interesuję się motoryzacją, muzyką. Pozdrawiam Wszystkich użytkowników forum... :)

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Witam wszystkich forumowiczów.

Na imię mam Edmund z zawodu jestem budowlańcem, mieszkam w Warszawie i jestem właścicielem nowo zakupionego Audi A3 2,0 TDI BMN 125/170 rocznik 2007.Dotychczas skorzystałem z VW Passata od miesiąca przesiadłem sie na moja małą A3.Samochód zakupiony we Francji. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Na imię mam Edmund z zawodu jestem budowlańcem, mieszkam w Warszawie i jestem właścicielem nowo zakupionego Audi A3 2,0 TDI BMN 125/170 rocznik 2007.Dotychczas skorzystałem z VW Passata od miesiąca przesiadłem sie na moja małą A3.Samochód zakupiony we Francji. Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Witam!

Mieszkam na podkarpaciu, od paru miesięcy jestem posiadaczem audi A4 B5 1,9tdi. z automatyczną skrzynią biegów , która jest dla mnie po części zagadką , miło będzie wymienic informacje na temat tego modelu i innych , pozdrawiam!

Edytowane przez ian
Opublikowano (edytowane)

cześć, piszcie do mnie RaQ, od niedawna posiadam fajną A4 2.0i 20V,

mam nadzieję że moja obecność na forum przyniesie obustronne korzyści B)

pozdr

Edytowane przez bianconera