Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem od paru dni posiadaczem audi a4 kombi w dieselku.Mam nadzieje znalezc tu pare informacji na temat tego auta.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich. Od kilku dni jestem posiadaczem Audi A4 1.8T S-line z 2004r.

Opublikowano

Witam serdecznie,

Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4, w wersji 1.9 TDI z 130 kucy, z ciekawym wyposażeniem mam nadzieję, że dowiem się o moim autku więcej i sam będę mógł podzielić się swoim doświadczeniem. Interesuje się elektroniką i informatyką więc może wspólnie coś mądrego wymyślimy :)

pozdrawiam

Krzysztof

Opublikowano

Siemanko

Nazywam sie Artur i jezdze Audi A6 C5. Obecnie klikam z UK.

Lubie dac ostro po garach - a jest ich 6 :)

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna stałem sie szczęśliwym posiadaczem A4 B6 19TDI 130KM. Pochodze z Podkarpackiego i jestem osobą, która nie ma dwóch lewych rąk. Mam nadzieję że czasami będę mógł pomóc innym a i pewnie porosze też o radę doświadczonych użytkowników. Witam jeszcze raz.

Pozdrawiam

Edytowane przez sikor00
Opublikowano

witam wszystkich!!! na imię mam Mieczysław, jeżdżę audi A4 1,9 TDI avant 2004r. Wcześniej miałem A6 rocznik 97, 2,5 TDI 140 KM

Opublikowano

Hej,

Mam na imię Łukasz i jestem ze Świecia,. Właśnie poszukuje samochodu do kupna i zastanawiam się nad Audi A6 C5 Avant 1,9 TDI 2004 lub Audi A4 B7 Avant 1,9 TDI (05-07) . Mam nadzieje , że przez forum dokonam włąściwego wyboru. Pozdrwiam wszystkich forumowiczów !!!

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników Audi.Obecnie posiadam A4 B6 Sedan ale zamierzam sie przesiąść do A5 3.0 tdi

Opublikowano

HEJ

JESTEM ŁUKASZ, POCHODZĘ Z OKOLIC KOŁOBRZEGU, OBECNIE JEŻDŻE AUDI a4 Z ROKU 2006,

POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, od niedawna posiadam audi a4 i mam nadzieje że wspólnie rozwiążemy wiele problemów

Opublikowano

Witam z Krakowa

Jestem posiadaczem A4 B6 wersja Avant. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie