kat88 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam nazywam się Michał Na co dzień jeżdżę A6 Avant C5 2.5tdi BDG multitronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRG Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam, Łukasz (Sonowiec/Kraków) własnie stałem sie posiadaczem A3 8L 1.6 97rok, co za tym idzie przywiało mnie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felo Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam wszystkich.Felo z podkarpacia od niedawna posiadacz A4 Avant 1.9tdi z 2002r.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nishtook Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Cześć, witam wszystkichTomek z Poznania/Zielonej GóryJeżdżę Audi A2 1.4 w benzyniePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudia1708 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) Witam Wszystkich! Klaudia z Bielska Białej. Jeżdżę audi a4 2008. Edytowane 3 Listopada 2010 przez klaudia1708 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek81 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam jestem Paweł i posiadam audi A4 B6 z 2002r pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniaco Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 witam wszystkich wlascicieli i entuzjastow marki Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRGO Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Cześć, witam wszystkichnazywam się AndrzejOd kilku miesięcy jeżdżę AUDI A4 (B6) z 2002 r. quatro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalor Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Cześć, witam wszystkich nazywam się Karol i jeżdżę Audi A4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modo Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 siemka wszystkim,od niedawna przesiadlem się na B7 170KM slinechętnie podziele się uwagami na temat mojego 1 audi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamro66 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam! jestem Romek.Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 Avant 1,9 z 2004r.Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys31 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 witam od miesiąca jeżdze audi a 6 myślę że znajde tutaj dużo ciekawych tematów do wykorzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarniok Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 witam wszystkich forumowiczów. Jestem posiadaczem Audi A4 b6 i chciałbym sie jak najwięcej dowiedzieć na temat tego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew1945 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam,mam na imię Wiesiek, od m-ca jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 rocznik 2004 1,9 tdi.Pozdrawiam kolegów z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PASTA22 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam wszystkich!Jestem Tomek i od lipca jeżdżę A6C6 2.0 TDI z 2007r.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Cześć,mam na imię Daniel.A6 C6 od kilku dni.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moment Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 witam Michał i jestem posiadaczem S4B5 2,7 biturbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfer Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 WitamMam na imię Mateusz i użytkuje audi a4 b6Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob72 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam. Posiadam Audi 90 z silnikiem benzynowym o pojemności 2.3 . Jest on wyprodukowany w 1989 r. Mam go od 5 lat. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior10 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam wszystkich mam na imię Jacek mieszkam obecnie w Szwecji jestem posiadaczem Audi A6 maże nie zbyt nowy ale piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapajew Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam Maniaków Audi Od 3 miesięcy składam S8 z 1998r. Jak go skończe to pochwale się na forum auto było kompletnie zdewastowane a ja chce odkryć ponowne jego piękno. pzdr, Predator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baggio Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Siema nazwyam się Tomek i śmigam Audi a4. Po prostu kocham to autko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcikt1982 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 witam ,,, jestem robert jeżdżę a4 b6 2003 1.9 tdi awx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uto Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam wszystkich,właśnie dołączyłem do grona forumowiczów Planuję zakup A4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi