poty Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam na imię Robert i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 z motorem 2.7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoo Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam.Mam na imię Marcin, nadaję z Irlandii, jeżdże A6 C6 i bardzo się z tego cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audica a6 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam wszystkich wielbicieli Audi.Sam od kilku tygodni jestem posiadaczem Audi A6. Mam nadzieje, że na tym forum dowiem się dużo ciekawych i pożytecznych rzeczy o moim samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baun1 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam.Posiadam A4 B7 2006, jestem z Rzeszowa, pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smth Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam Wszystkich nazywam się Rafał i w najbliższych planach ma być audi s3, narazie jest astra g bertone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregch Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam Audi maniaków i posiadaczy. Mam A6 C5 z 2000 roku 2.8 benzyna quatro.Jestem z Białegostoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekgr Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam,Nazywam się Michał. Mieszkam w Oławie pod Wrocławiem.Mam AUDI A4 B6 2002r. 1.9 TDI 131 KM.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokds Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam serdecznie wszystkich Audi maniaków!W chwili obecnej jestem na poszukiwaniu małego i miłego Audi A3 a co z tego wyniknie.. dowiecie się nie długo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokano Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam,od pewnego czasu jestem posiadaczem audi a4 b6. To już drugie moje audi. Wcześniej miałem B4. Pozdro dla wszystkich forumowiczów AudiTIMES!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remowski Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Pozdrawiam Wszystkich audi a4 b5 2001 rok1,9 ropa 115ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe77 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam, kupiłem A4/2007/140KM, wydaje mi się, że 7 biegów to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ida Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 witam nazywam się Adam jeżdżę A4 b6 silnik ake 2,5 tdi 180km jestem z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ww 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 witam jestem ww bryczka to audi a4 diselek rocznik 2003. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G64 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam G64 moja bryczka to Audi B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vauxchall Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam, pozdrawiam wszystkich użytkowników aut marki Audi:) Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro13 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam wszystkich miłośników audi.Na imię mam Mirek i jestem posiadaczem audi s8 d2 4200 340KM . Mieszkam na śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meszrum Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 cześć.kilka sztuk audi, lecz najczęściej używam roweru.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buliferson Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajo4 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Siemka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus1 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Czesc Agnieszka,kupilam dzis audi a3 w dieslu 2002 rok gdyz ukradli mi moje BMW 320d, szukam instrukcji obslugi. Jestem z Poznania:DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znieczy84 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam jestem Łukasz.Kupiłem audi a4 avant 2,0 z 2007 roku.Szukam instrukcji obslugi bo mam w niemieckim jezyku. Znalazlem jeden temat na forum ale po zalogowaniu juz nie moge go odnalezc.Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damm Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam wszystkich userów!Rozglądam się za A4 B6 V6 2.4 lub 3.0.Mam nadzieję, że na forum znajdę interesujące mnie tematy..Pozdrawiamdamm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIKI10 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 WITAM SERDECZNIE UŻYTKOWNIKÓW TEJ STONKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi