szmurlak Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam wszystkich serdecznie! Od trzech miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 3.0. Z racji znaczącej różnicy pomiędzy benzyną a LPG zastanawiam się nad założeniem instalacji. Jakie firmy proponujecie jakie warsztaty itd. Najlepiej w okolicy Warszawy
Decybel Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja w swojej trzylitrówce mam STAGa Premium 300-6 i zero powodów do narzekania. Świetna konfiguirowalność centralki i bardzo dobre autonastawy powodują, że od czasu zamontowania nie trzeba było interface'u pod centralkę podpinać. Jak chcesz to mogę Ci podać dokładnie z jakimi wtryskami, parownikiem i zbiornikiem/wielozaworem to pracuje.
Alko-maty Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Akurat tutaj najlepiej jeżeli wypowie się ktoś z Warszawy i poleci konkretny serwis zajmujący się instalacją lpg. W przypadku tego silnika raczej nie oszczędzał bym na podzespołach, warto aby były one z wyyższej półki co w praktyce może trochę kosztować.
michał YaGODA Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2017 Jeżeli chodzi o lpg w Warszawie to zdecydowanie polecam energy gaz polska - https://g.co/kgs/551Wxr
Rekomendowane odpowiedzi