Wilkstepowy Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Witam wszystkich, Chce zmienić kierowice w swoim audi a3 1.6 mpi 2004r. na nowszą, poliftową. Problem tkwi w tym, że kompletnie nie wiem jak ja zmienić, żeby wszystko śmigalo, bez wyskakujących błędów nie tracąc na bezpieczeństwie. Chodzi tu o nabojowość Airbagów- w oryginalnej mam 1 a w nowej juz 2. Bylem wczoraj w Aso audi, ale mechanicy są "zieloni". Powiedzieli, że mogą mi to zmienić na kwotę 300 zł ale bez żadnej gwarancji, że wszytko będzie ok. Stąd pytanie do Was forumowiczów, jak to ogarnąć i gdzie ewentualnie w Krakowie lub okolicach zrobią mi to jak trzeba? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Możesz zapodać jaką masz a na jąka chcesz zmienić? Jakieś numery? Temat będzie jaśniejszy i bardziej do ogarnięcia..., Wyciągałeś poduszkę? Masz pewne info 1-2 nabojów ? Masz multi? Przydałby się autoscan grupy 16... Edytowane 10 Października 2016 przez Jeżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkstepowy Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Numerów nie mam ale wyczytałem na necie, że jeśli chodzi o naboje, to jest właśnie tak, jak napisałem. Załączam zdjęcia starej i tej która chce założyć (pobrane z neta ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi