maxx Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 potrzebuję waszej pomocy założyłem gaz do audi a6 2003 1.8 benzyna i już nie mogę wyjechać z warsztatu , podobno poszła skrzynia !! zero reakcji , nie wiem gdzie znajdę dobrego fachowca w Łodzi i na ile muszę być przygotowany ? serdecznie dzięki i pozdrawiam
michał YaGODA Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Przede wszystkim napisz dokładnie co się dzieje w samochodzie i na jakiej podstawie twierdzisz, że to skrzynia? I czy przed wyjazdem z warsztatu wszystko było OK, a po założeniu samochód padł? Jeżeli tak, to czy nie zastanawiałeś się, że to oni mogli coś sknocić? P.S Tutaj masz listę warsztatów zajmujących się naprawą automatycznych skrzyń biegów - link. Życzę Ci, żeby to jednak nie była skrzynia... Pozdrawiam
RadekA6 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Przedewszystkim to ty podłącz kompa najtaniej wyjdzie . CZasami wystarczy skasować jakis bład i jedziesz dalej. A tak Cie skasuja
macias Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 RadekA6 ma rację - najpierw daj logi. przynajmniej statyczne, tutaj masz instrukcje jak wykonac:http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=53752&start=0jak masz uszkodzana skrzynie to musisz miec jakies bledy w bloku 02 AUTO TRANS - bedziemy mieli jakis obraz jesli chodzi o same bledy zapisane w komputerze. sam przerabialem w ciagu ostatnich dni temat TIPTRONICA wiec opisz cos bardziej szczegolowo co sie dzieje.
Rekomendowane odpowiedzi