Tomasz Tuchowski Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Witam. W moim Audi Q3 przestały swiecic lampy klapy bagażnika, pala się tylko lampy zderzaka tablicy rej. I stop górny. Czy ktoś może zna podobny problem?
Kulon Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 mikrostycznik przy progu załadunkowym, jak był zdejmowany plastikowy próg to trzeba tylko poprawić ułożenie 1
karril Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 czy udało się rozwiązać problem? jeśli tak to czy mógłbyś podzielić się informacjami? mam ten sam problem ze światłami co i Ty
WOJTOW Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2022 Podłączam się do pytania czy ktoś rozwiązał problem z nieświeceniem tylnej klapy.
audi007 Opublikowano 13 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2024 Trzeba sprawdzić czy działa czujnik w plastikowej osłonie pasa tylnego
audi007 Opublikowano 13 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2024 A do prawidłowego działania świateł w klapie bagażnika muszą być sprawne 3 elementy: zamek klapy, rygiel z dociągiem, czujnik otwarcia w tylnym pasie.
Piter1969 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia Witam u mnie problem rozwiązał się sam po 2 wizytach u mechaników w tym jeden spec od elektryki wymianie sensora pod pokrywą , kilkunastu godzin po różnych forach problem nie zniknął. Pomagało tylko chwilowe rozłączenie i ponowne połączenie czujnika codziennie rano lub po kilku godzinach postoju ale do sedna może to komuś pomoże. Problem zniknął sam po wymianie akumulatora który był już słaby raz mnie zawiódł rano po przymrozkach , kupiłem nowy i zauważyłem , że teraz światła na klapie działają jak powinny .Warto podmienić aku nawet od kogoś może nie trzeba będzie wydać kupę kasy na wymianę niepotrzebnych części mechaników pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi