Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W moim Audi Q3 przestały swiecic lampy klapy bagażnika, pala się tylko lampy zderzaka tablicy rej. I stop górny. Czy ktoś może zna podobny problem?

• michał YaGODA zmienił(a) tytuł na Brak oswietlenia tylnej klapy bagażnika
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

mikrostycznik przy progu załadunkowym, jak był zdejmowany plastikowy próg to trzeba tylko poprawić ułożenie

• Like 1
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

czy udało się rozwiązać problem? jeśli tak to czy mógłbyś podzielić się informacjami?

mam ten sam problem ze światłami co i Ty

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Podłączam się do pytania czy ktoś rozwiązał problem z nieświeceniem tylnej klapy.

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A do prawidłowego działania świateł w klapie bagażnika muszą być sprawne 3 elementy: zamek klapy, rygiel z dociągiem, czujnik otwarcia w tylnym pasie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam u mnie problem rozwiązał się sam po 2 wizytach u mechaników w tym jeden spec od elektryki wymianie sensora pod pokrywą , kilkunastu godzin po różnych forach problem  nie zniknął. Pomagało tylko chwilowe rozłączenie i ponowne połączenie czujnika codziennie rano lub po kilku godzinach postoju ale do sedna może to komuś pomoże. Problem zniknął sam po wymianie akumulatora który był już słaby raz mnie zawiódł rano po przymrozkach , kupiłem nowy i zauważyłem , że teraz światła na klapie działają jak powinny  .Warto podmienić aku nawet od kogoś może nie trzeba będzie wydać kupę kasy na wymianę niepotrzebnych części mechaników pozdrawiam .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie