mariogt Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 witam Was wszystkich i pozdrawiam.od miesiąca jestem posiadaczem pięknej a6 i mam pare pytań co do paru spraw .2,5 tdi 150km 99rwymieniłem rozrząd tydzień temu i zauwarzyłem że po wymianie nie zmienia tak płynnie biegów jak przed wymianą.podczas wymiany rozrządu uleciało nam troche oleju z chłodnicy( który był dość ciemny) miał na to wpływ?? gdzie można sprawdzić stan oleju w skrzyni i jak go wymieńić , na jaki?? Kolejny problem to z głównego koła zamachowego wysuwała sie dziwna część która zniszczyła osłonę silnika i zaczeła niszczyć (wycierać ) przewody od klimatyzacji!!! część ta wygląda jak kołnierz z blachy wciśnięty w te koło nie była rzadną śrubą zamocowany a z przodu ma trzy płaskie w postaci trójkąta blachy. teraz tego nie montowałem bo boję sie że całkiem uszkodzi mi klime.Co to takiego???Bardzo Dziękuje za pomoc Mariusz
delete1 Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 kolego... a może lepiej fotki zapodaj?? bo ja np z tego nic nie rozumiem... ;/
macias Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 i jak sie skonczyl temat z Twoimi problemami?? wszytsko porobione?
dzideknr1 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) WitamJestem świeżym posiadaczem A6 c5 2,4 benzyna i nie wiem jakie najlepiej kupić opony na zimę.Co powiecie o Dayton DW510 EVO195/65 R15 91 T Edytowane 1 Listopada 2015 przez dzideknr1
Alko-maty Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Akurat temat zimowych opon będzie teraz na czasie, więc może odpowiem bo się przyda: na dobrych oponach nie warto oszczędzać, też stoję przed wyborem marki i padnie chyba na jeden z modeli Nokian, co prawda droższe, ale zbierają bardzo dobre opinie. 1
Rekomendowane odpowiedzi