Korycuk Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Witam, posiadam audii a3 1.6 2002 i od jakiegoś czasu zmagam się z problemem wyskakującej kontrolki od temperatury plynu chłodniczego, wymienilem juz czujnik temperatury oraz zbiorniczek także z myślą ze moze w nim cos jest przepalone albo coś, ogolnie po przejechaniu kilku kilometrów wyskakuje ta kontrolka, gdy sprawdzam w zbiorniczku plyn jest zimny nie bulgocze nic nie paruje i od wyskoczenia kontrolki po przejechaniu kolejnych kilometrów znika, i nie wiem czy to może licznik jest zepsuty czy cos innego, juz bylem u 3 mechaników i wymieniaja wszystko ale błąd dalej wyskakuje. Jakies pomysły? Byłbym wdzięczny bo juz nie wiem co robic a tez wymieniać wszystko po kolei mi sie nie uśmiecha.
steve69 Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Żaden z tych 3 mechaników nie wpadł na pomysł podpięcia auta pod komputer i odczytania błędów? Bo od tego powinni zacząć.
Korycuk Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Byl sprawdzany komputerem, błędy wykasowane ale na drugi dzień okolo czasem po 3 dniach znowu to samo
steve69 Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Jakie konkretnie te błędy były? Zapisałeś sobie ten autoskan auta? Możesz go tutaj pokazać? Bez tego, to jak wróżenie z fusów.
Rekomendowane odpowiedzi