arturjot Opublikowano 20 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2022 (edytowane) Co to świeci po lewej stronie od wyświetlanej godziny? Nie chodzi mi o żółta kontrolkę epc tylko o ten czerwony obrazek po lewej na tym samym wyświetlaczu co godzina... Edytowane 20 Września 2022 przez michał YaGODA Zmieniłem nazwę tematu.
steve69 Opublikowano 20 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2022 To ikona zegara sterowanego radiowo. Jeśli świeci, to znaczy, że zegar w aucie zsynchronizował się z sygnałem radiowym wzorca czasu z Frankfurtu - DCF77. Wszystko jest opisane w instrukcji obsługi auta. 2
arturjot Opublikowano 20 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2022 Godzinę temu, steve69 napisał: To ikona zegara sterowanego radiowo. Jeśli świeci, to znaczy, że zegar w aucie zsynchronizował się z sygnałem radiowym wzorca czasu z Frankfurtu - DCF77. Wszystko jest opisane w instrukcji obsługi auta. Dzięki... Niestety mam instrukcje po niemiecku.. albo znajdę coś na necie po polsku do modeli po lifcie albo trza się będzie bawić w tłumacza xd
steve69 Opublikowano 20 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2022 (edytowane) Tu masz to opisane po polsku (str. 17): https://klubaudi.pl/... instrukcja obsługi audi a4 b6.../ Edytowane 20 Września 2022 przez steve69 1 1
Rekomendowane odpowiedzi