Artur A4 2003 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) Mam pytanko czy ktoś wie na jakiej zasadzie polega przeróbka przodu B6 na B7 chodzi mi o to co by trzeba wymienić i czy są jakieś firmy które się tym zajmują. Edytowane 23 Października 2010 przez michał JAGODA# Zmieniłem tytuł tematu na bardziej odpowiadający tematowi topicu... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolumb8 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mam pytanko czy ktoś wie na jakiej zasadzie polega przeróbka przodu B6 na B7 chodzi mi o to co by trzeba wymienić i czy są jakieś firmy które się tym zajmują. Witam cię kolego z tego co się orientuje to przeróbka jest możliwa tylko będzie trochę kosztowna a i tak zmienisz tylko przód auta bez ingerencji w karoserię gdyż tył ma inne już błotniki w obu tych modelach auta i tu będzie musiał przyjść blacharz z pomocą. Przód to musisz zrzucić maskę dwa błotniki obie lampy zderzak jak i jego wzmocnienie i wszystko to kupić od modelu B7 wiadomo swoje części zawsze można odsprzedać ale czy jest sens przerabiania takiego nie lepiej tylko przerobić na s-lina w tym przypadku to tylko dokupienie dolnych dokładek zderzaków (drogie kratki w zderzak) i listew drzwiowych i auto już nabiera wyglądu ewentualnie na S4 ale w tym przypadku to już całe zderzaki trza zmieniać. Co do firm to nie wiem jaka by się tym zajmowała a takie B6 widziałem przerobione na B7 i nie było to co powinno być gdyż tył zawsze będzie B6. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke81 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 (edytowane) hmm...nigdy nie zrozumiem "oszpecaczy" seryjnie jednego z najpiękniejszych aut (b6-według mnie) kolego lepiej sprzedaj b6- dołóż, kup b7 i nie rób wsi tego typu przeróbkami.... Edytowane 17 Marca 2011 przez luke81 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 hmm...nigdy nie zrozumiem "oszpecaczy" seryjnie jednego z najpiękniejszych aut (b6-według mnie) kolego lepiej sprzedaj b6- dołóż, kup b7 i nie rób wsi tego typu przeróbkami.... Zgodze sie z luke81, albo masz B6 albo B7. Przypatrz sie roznym formom tuningu, np. zmien reflektory, wymien atrape wlotu powietrza czy popatrz na mozliwe przerobki zderzaka, itd. Przerabianie jednego przodu w drugi, to jest jak instalowanie motywow pod linuxa zeby wygladal jak windows Albo B6 albo B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi