Abee Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Witam wszystkich, pisze w takiej sprawie, że moje audi raz odpala raz nie. Problem polega na tym, że jak sobie np. wstaje rano i mam jechać do pracy i auto całą noc stoi to odpala na dotyk, wystarczy że odpale i zgasze go na chwilę, to już mogę kręcić nawet godzinę i nie odpali, ogólnie mam wrażenie że odpala jak postoi np 2/3 h to znowu odpali od strzała, jak już odpali to moge jechać i jechac, podczas jazdy nic się nie dzieje, nie przerywa nie ubywa mu mocy nic też nie wyskakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abee Opublikowano 25 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Edit. Silnik tak 2.0 fsi axw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przedszkolak Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Stawiam na szczotki, niedługo przestanie odpalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi