reniu12 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Witam jakie sofy macie wgrane w swoją nawigacje proszę pisać jaki soft i czy Europa czy USA . Dlatego pytam bo mi taki bład wyskoczył jednostka została wymieniona USA na Europę Edytowane 13 Lutego przez reniu12
przedszkolak Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Aktualizacja softu powinna być zrobiona poprzez wszystkie wersje.
reniu12 Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 8 minut temu, przedszkolak napisał(a): Aktualizacja softu powinna być zrobiona poprzez wszystkie wersje. Czyli co masz na myśli od najniższego softu do najwyższego ale nie wiem czy to jest dobry soft w tej jednostce taki był jak kupiłem
przedszkolak Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Zasada zawsze jest taka, że od najstarszej wersji do najnowszej. Dlatego często po wgraniu nowego oprogramowania nic nie działa. na twoim miejscu zwóciłbym się do sprzedawcy.
reniu12 Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego (edytowane) A czy posiadasz Q5 jak tak to jaki soft masz wgrany bo mi się wydaje że nie powinien mieć literki Q ale nie jestem pewien Edytowane 14 Lutego przez reniu12
przedszkolak Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Bardzo mi przykro, ale nie jeżdżę taką limuzyną. Natomiast zasada zastępowalności i aktualizacji zawsze jest ta sama. Dotyczy to wszystkich SO, a nawet DOS'a. Edytowane 15 Lutego przez przedszkolak
reniu12 Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego (edytowane) czy idzie ustalić jakie soft musze wgrać do mmi z tego zdjęcia ------po poszukiwaniach w necie ustaliłem ze YJL ma soft MHI2Q_ER_AUG22_P5152-YJL- CZYLI SOFT OK a te błędy wcześniej co wstawiłem to brak licencji na mapę Edytowane 21 Lutego przez reniu12
dudimpp Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca Kolego ja mam dokładnie taki sam soft, auto z polskiego salonu i właśnie jestem po aktualizacji mapa i POI z 2024 i wszystko śmiga.(zrobiłem sam ) Prawdopodobnie nie masz licencji ważnej , sprawdź MIB Help
reniu12 Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 23 godziny temu, dudimpp napisał(a): Kolego ja mam dokładnie taki sam soft, auto z polskiego salonu i właśnie jestem po aktualizacji mapa i POI z 2024 i wszystko śmiga.(zrobiłem sam ) Prawdopodobnie nie masz licencji ważnej , sprawdź MIB Help Dokładnie jak napisałeś też poszło wgrałem androida i mapy dzięki za odpowiedź
reniu12 Opublikowano 2 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja W dniu 15.03.2024 o 17:36, dudimpp napisał(a): Kolego ja mam dokładnie taki sam soft, auto z polskiego salonu i właśnie jestem po aktualizacji mapa i POI z 2024 i wszystko śmiga.(zrobiłem sam ) Prawdopodobnie nie masz licencji ważnej , sprawdź MIB Help Witam potrzebuje kodowanie do mmi tylko nie może być od hybrydy najlepiej od benzyny będę wdzieczny
reniu12 Opublikowano 10 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja W dniu 15.03.2024 o 17:36, dudimpp napisał(a): Kolego ja mam dokładnie taki sam soft, auto z polskiego salonu i właśnie jestem po aktualizacji mapa i POI z 2024 i wszystko śmiga.(zrobiłem sam ) Prawdopodobnie nie masz licencji ważnej , sprawdź MIB Help Część czy może masz ten soft mhi2q_er_aug22_p5152 lub jak wgrywałes carplay to masz kopię zapasową czy możesz mi udostępni.
dudimpp Opublikowano 11 Maja Zgłoś Opublikowano 11 Maja Witam, ja musiałem w pierwszej kolejności dołożyć inną wiązkę do USB bo moja była tylko CHARGE ONLY, a później wrzuciłem patch ( mogę ci podesłać) i w końcu ruszył Carplay, ale chodzi tylko po kablu. Nad resztą pracuje
reniu12 Opublikowano 11 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2 godziny temu, dudimpp napisał(a): Witam, ja musiałem w pierwszej kolejności dołożyć inną wiązkę do USB bo moja była tylko CHARGE ONLY, a później wrzuciłem patch ( mogę ci podesłać) i w końcu ruszył Carplay, ale chodzi tylko po kablu. Nad resztą pracuje Napisałem ci prywatną wiadomość
Mlody2212 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Witam mam problem z CarPlay , po kablu wszystko śmiga a bezprzewodowo nie chce się połączyć , czy może trzeba coś dodatkowo wykupić żeby działało bezprzewodowo? Z bt połączone i nic to nie daje , auto Audi a4 b9 2020r
reniu12 Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Bezprzewodowo nie chodzi tylko po kablu lub podłączysz Carlinkit 5.0 (2Air) Bezprzewodowy Moduł Carplay / Android Auto i wtedy będziesz miał bezprzewodowy
Mlody2212 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca A mógłbyś mi wytłumaczyć jak mniej więcej wygląda połączenie tego z radiem i tel ?
reniu12 Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Podłaczasz to urządzenie do gniazda USB a ty się łaczysz z nim obejrzy sobie filmik na YouTube
Mlody2212 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Dziwna akcja bo brat posiada takie samo Audi a4 tylko rok 2021 i działa wszystko bezprzewodowo i żadnego adaptera nie ma , musi być konkretnie ten model co mi pan wysłał ?
reniu12 Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Bo ma odblokowane albo on wykupił albo poprzedni właściciel z tego co się orientuję to na tą chwilę bez opłaty w audi nie zrobisz inaczej mogę się mylić
Mlody2212 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Spojrzysz w link czy może być taki ? https://www.amazon.de/dp/B0C149F6CG/ref=mp_s_a_1_3?crid=KG70826B7SS6&dib=eyJ2IjoiMSJ9.H32Gh_JtTDEPL4H2oyC3OOa0nrsmp7cTvjzgnVxTXI7ct-X_kSwKuI4T8tDz7lvkyF9F0WsJCsWz0JoHx1qS4h2JqXv8oBR9iyH4DfFft1r4I4qlHSKQvIJVd1zFrFcQMp0lDypgYjw80jKtFTW-xvcl_04DdGL7G9QbmUA08PE90DPW5P-ahFnuro-kni9SbLf3JmOr-BNoSjiJ-yzDVQ.5iQRtuVcav4FIcbq5e8IB_GnPPnTnq9h2A1aDdGa1sA&dib_tag=se&keywords=Carlinkit+5.0+(2Air)&qid=1718950362&sprefix=carlinkit+5.0+2air+%2Caps%2C347&sr=8-3
Mlody2212 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 4 godziny temu, reniu12 napisał(a): Tak ja kupowałem na aliexpress Ok dzięki
Mlody2212 Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca W dniu 21.06.2024 o 09:25, reniu12 napisał(a): Tak ja kupowałem na aliexpress Można na priva ? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi