Szymon U Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Cześć, paruje mi jeden reflektor, chciałem go wyjąć aby zdiagnozować przyczynę. Odkręciłem śruby mocujące, odpiąłem złącze i reflektor wysuwa się luźno (jak by po jakiejś prowadnicy na dole) kilka centymetrów do przodu i koniec, coś go trzyma/ blokuje. Czy jest tam jeszcze może jakaś zapadka/ blokada którą trzeba zwolnić/nacisnąć? Lub co gorsza może należy zdemontować zderzak? Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przedszkolak Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca We włoskich samochodach są prowadnice i reflektory wyjeżdżają, natomiast u Niemców i Francuzów są wynalazki i trzeba rozebrać pół samochodu. W etce powinien być sposób demontażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 51 minut temu, przedszkolak napisał(a): ... W etce powinien być sposób demontażu. Jeśli już, to w ELSA. Z tego co pamiętam, to instrukcja mówi, żeby (niestety) demontować osłonę zderzaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi