wamech Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Dzieki za poświecony czas. Instrukcja niezbedna dla kazdego uzytkownika tego modelu.
ssadasdasczxcxzc Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Wielkie dzięki za instrukcję. Pozdrowienia dla Was.
wiciu Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Dziękuję za instrukcję. Czy można regulować intensywność podświetlenia zegarów w modelu A4 B7. Jeżeli tak to jak to zrobić samemy?
rower123 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Dzięki za instrukcję. Pozdrawiam.
bartekZz Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 ja tez bylbym bardzo zainteresowany instrukcja do nawigacji Niestety nie posiadam serviceplanu. Niestety nie posiadam instrukcji do Avanta i nie planuję jej skanowania... Jeżeli będzie więcej chętnych na tą instrukcję, to pomyślimy.... Pozdrawiam
colombo Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 moze ktos poratuje ,jak sie dostac do podswietlenia tablicy rejestracyjnej bo mam tam chyba jakies zwarcie .na poczatu nie swiecila jedna zarowka a teraz obydwie a nie sa przepalone.
michał YaGODA Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Kolego colombo ten topic jest na temat instrukcji obsługi do Audi A4 B7. Jeżeli chcesz poruszyć inny problem, to załóż nowy wątek - przed zrobieniem tego skorzystaj z wyszukiwarki, żeby sprawdzić, czy podobny nie był już poruszany. Pozdrawiam
robert 1 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 dzieki wielkie pozdrawiam Robert
awdi Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Bardzo dziękuję instrukcja się przyda.Cześć.
monker Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Dzięki za instrukcję. Pozdrawiam.
Krzysztof66 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dzięki. Teraz uważna lektura przez parę dni
szczepan6666 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dziękuję za instrukcję obsługi A4 B7.Pozdrawiam
penny Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dziękuję za instrukcję! Pozdrawiam!
Kiniu Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich.Oczywiście nie mogę się nie dołączyć do podziękowań za instrukcję.Jestem swieżym forumowiczem i świeżym właścicielem Audi A4 B7 więc pierwsze co otworzyłem, a tak naprawdę dzięki czemu trafiłem na forum to właśnie instrukcja.Chciałbym również odnowić prośbę która się pojawiała co jakiś czas o serviceplan bo nigdzie tego znaleźć nie można, instrukcję do avanta, no i instrukcję do zwykłego navi.Może ktoś z forumowiczów ma i chciałby się podzielić z resztą którąś z w/w instrukcji.W grupie siła więc może ktoś pomoże :-)PozdrawiamDominik
sylwii18w Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 JA też bardzo chętnie skorzystam..
maggik61 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Dzięki. Super Pomoc. Bo bez tego nie mogłem się zorientować, gdzie są koła przednie w tym samochodzie Pozdrawiam autora )Leszek
Kogan79 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Dzięki za instrukcję pomocna rzecz.
Brida4 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Super pomysł z tą instrukcją Przydała się Pozdr
maggik61 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Dla wszystkich poszukujących usilnie instrukcji od AVANTA. Mam Avanta i ta instrukcja jest bardzo pomocna, a właściwie wyczerpująca, bo to co najważniejsze jest wspólne dla obydwu modeli, a reszty można się domyślić. Ja jestem baaaardzo zadowolony i jeszcze raz wielkie dzięki Natomiast jeśli chodzi o Navi BNS 5.0 w B7 to również można się posilić instrukcją, której link zamieszcza kilka postów wcześniej michał JAGODA#Co prawda jest to nowsza Navi ale Można po tej instrukcji się zorientować Jak tą naszą NAVI zaprogramować. Moim zdaniem BNS 5.0 to jest niestety dla nas posiadaczy takowej wielka kicha. Dlatego, że podczas jazdy pokazywana jest tylko strzałka na konsoli środkowej, a pani daje komendy po niemiecku, no i niestety na wyświetlaczu konsoli mapy nie uświadczysz, chyba,że coś przeoczyłem w ustawieniach. No właśnie ustawienia, z instrukcją w łapce to jeszcze po tych niemieckich nazwach się jeszcze jakoś orientuję, ale jak odłożę to już mie ze łba wylatuje, a przecież nie będę jeździł z instrukcją w jednej ręce. Do tego mam wersję navi z 2008 roku, no i co ? aktualizować ją, tracić kasę, żeby mieć nadal ten sam szajs. Gdybym nie miał żadnej alternatywy to bym pewnie korzystał i się jakoś męczył, ale mam normalną navi i raczej nie będę używał tej oryginalnej Pozdrawiam
wyłupek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 super forum dzięki za instrukcję.
Rekomendowane odpowiedzi