shade Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam koledzy Od kilku tygodni posiadam A4 b6 i mam problem z klimatyzacja, pewnie to jakaś banalnie prosta sprawa ale nie mogę zaskoczyć jak to ustawić..Mam dwu strefową klimatyzację i w jaki sposób zmieniać temperaturę na pulpicie, aby ta zmieniała się jednocześnie dla pasażera i kierowcy?
mmmkozak Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Najlepiej ustaw np.20 po stronie kierowcy i 19.5 u pasażera a następnie naciśnij przycisk AUTO po stronie kierowcy i przytrzymaj go wciśnięty dopóki temp. pasażera nie wskoczy na 20 i gotowe-Twoja strona klimatronika rządzi! 2
shade Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam wielkie dzięki za odpowiedz, zrobiłem tak jak napisałeś i wszystko śmiga jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
szynszylek Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 (edytowane) Witam koledzy Od kilku tygodni posiadam A4 b6 i mam problem z klimatyzacja, pewnie to jakaś banalnie prosta sprawa ale nie mogę zaskoczyć jak to ustawić..Mam dwu strefową klimatyzację i w jaki sposób zmieniać temperaturę na pulpicie, aby ta zmieniała się jednocześnie dla pasażera i kierowcy? mmmkozak, cenna wskazówka - muszę wypróbować to u siebie. Z czystej ciekawości. Pzdr Edytowane 26 Listopada 2010 przez szynszylek
mmmkozak Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Ciesze się że pomogłem ,jestem ciekawy czy u Ciebie szynszylku też to zadziała?
szynszylek Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja lubię swoją dwustrefową klimę, dlatego też zadam pytanie dodatkowe. Po przeprowadzonym zabiegu istnieje zapewne możliwość powrotu do ustawień fabrycznych, ale jak? Nie chcę pozbyć się niezależnej od siebie dwustrefówki
mmmkozak Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Wystarczy przestawić temperaturę przyciskami po stronie pasażera.Tzn. jeżeli po obu stronach jest np 20 stopni a pasażer zmieni temp. na inną to strona kierowcy pozostaje na 20 stopniach i mimo przestawiania temp. po stronie kierowcy nie działa na stronę pasażera. Dopóki ponownie nie przytrzymasz AUTO do czasu zrównania temperatury obu stron. 1
Rekomendowane odpowiedzi