Jeżu Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) Witam wolnej chwili gdyby ktoś chciał i miał chęci czas około 20min mam do zaproponowania małe ulepszenie naszej A4. Mianowicie potrzeba: 1. Przewód (wąż) klimatyzacji schowka 8E1816311 około 30zł 2. Regulator nawiewu schowka 8E08207014PK około 70zł (Tu drogo ja postanowiłem zrobić sobie coś takiego sam, tzn znajomy tokarz zrobił mi to w alu za tkz "ćwiartkę") Wystarczy wyciągnąć schowek po stronie pasażera, wyjąć zaślepkę gumową w miejscu zaznaczonym czerwonym kolorem (jak wygląda zaślepka - jest na ostatnim foto w schowku)i zamocować kupiony wcześniej wąż wkładając go i lekko przekręcając. Otwór węża ma być ustawiony w kierunku schowka. Następnie musimy wyciąć otwór w schowku jeżeli go niema (jak u mnie) lub wypychając zaślepkę. Miejsce wycięcia otworu jest mniej więcej pokazane bo z tyłu schowka jest taka gąbka i pokazane jest miejsce wycięcia otworu. Następnie podłączamy regulator nawiewu do węża i wkładamy schowek na miejsce. I tyle... Mamy małą "lodóweczkę" w schowku Edytowane 25 Listopada 2010 przez Jeżu 2
michał YaGODA Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Świetna porada Jeżu! Kolejny wartościowy post Twojego autorstwa.Twoje zdrowie Pozdrawiam
mariusz1803 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 super sprawa myślę ze podpatrzę twój pomysł i wdrożę go w życie na wiosnępozdrawiam i dzięki
Rekomendowane odpowiedzi